Τα Ζώδια μένουν στο σπίτι, σε καραντίνα, λόγω Κορονοϊού…Μένουμε σπίτι λοιπόν (λίγες μέρες είναι μωρέ…) και βρίσκουμε νέους τρόπους να γεμίσουμε τον χρόνο μας, ανάλογα με το Ζώδιο μας!

 

zodia chillin

Κριός: Κάνει σεξ με τον Σκορπιό, όλη μέρα.

 

 

zodia chillinΤαύρος: Έχει αγοράσει τρόφιμα για 2 μήνες και έχει ήδη φάει τις μισές προμήθειες, γιατί δεν έχει τι να κάνει!

 

 

zodia chillinΔίδυμοι: Η χαρά του φλερτ μέσω messenger, Tinder και dm στο Instagram…

 

 

Καρκίνος: Γιατί πριν που ήταν; Μέσα στο σπίτι δεν ήταν;

 

 

Λέων: Εμπλουτίζει το κανάλι του στο Youtube με βιντεάκια του μπας και γίνει διάσημος ή προσπαθεί να γίνει influencer δοκιμάζοντας συνολάκια ή απλά ανεβάζει 300 selfies την ημέρα, από κάθε γωνιά του σπιτιού…

 

Παρθένος: Κάνει κάθε μέρα γενική καθαριότητα! Τσάμπα τα 280 διαφορετικά απορρυπαντικά-απολυμαντικά που αγόρασε με όλο του τον μισθό;

 

Ζυγός: Κλαίει με αναφιλητά όλη μέρα στο κρεβάτι του… Τι γιατί; Γιατί έκλεισαν όλα τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα γυμναστήρια, τα solarium και τα μανικιούρ-πεντικιούρ…

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

 

Σκορπιός: Κάνει σεξ με τον Κριό, όλη μέρα.

 

 

Τοξότης: Όλη η οικογένεια τον έχει δέσει στο κρεβάτι του και τον έχουν φιμώσει, για να μην φωνάζει “Αφήστεεεε με να βγωωωω”!

 

Αιγόκερως: Το πρωί δουλεύει από το σπίτι, το μεσημέρι δουλεύει από το σπίτι, το απόγευμα δουλεύει από το σπίτι και το βράδυ ελέγχει αν και οι υφιστάμενοι του, δούλεψαν από το σπίτι!

 

Υδροχόος: Τρολλάρει στα social media όσους έχουν αγοράσει τόνους χαρτιών υγείας, βρίζει με posts όλους τους πολιτικούς και τσακώνεται με τους φίλους του, γιατί αρνούνται συνάντηση.

 

Ιχθύς: Θριλερική μουσική υπόκρουση, ο Ιχθύς μόνος στο Σύνταγμα, όλα ερημικά τριγύρω… Ρωτάει τους τσολιάδες “Τι έγινε ρε παιδιά;”, δεν του απαντούν ως είθισται… Πανικός!

 

Πηγή: https://www.oroskopos.gr