ΗΟΤ

Ο Σταϊκούρας είναι το νέο hot πρόσωπο μιας και αυτός είναι που κρατάει τη καυτή τη πατάτα της διαχείρισης της οικονομικής κρίσης που προκύπτει από το κορονοιο. Ευχή μας είναι να παραμείνει σε αυτή λίστα, βγάζοντας με επιτυχία σε πέρας την αποστολή του.

Παραμένει HOT ο πρωθυπουργός που αν θα μπορούσαν να γίνουν μετρήσεις σήμερα θα εισέπραττε και δημοσκοπικά το θετικό πρόσημο της κοινής γνώμης για τον τρόπο που έχει χειριστεί και τα Ελληνοτουρκικά αλλά και το κορονοιο.

 

 

Θετικές είναι και οι απόψεις του Κυπριακού λαού για τον τρόπο που δρα ο Αναστασιάδης στο θέμα του ιού. Ας ελπίσουμε ότι και οι Κύπριοι θα συμμορφωθούν με τα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

 

ΝΟΤ

Θανάσης Ζερβουδάκης. Ο τάχα μου δημοσιογράφος του OPEN έκανε μία πολύ προκλητική επίθεση σε φαρμακοποιό, κατηγορώντας την ότι δεν εφάρμοζε τους κανόνες υγιεινής.

Φρόντισε μάλιστα να το βιντεοσκοπήσει και να το αναρτήσει στα social.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Μετά τις αντιδράσεις του κόσμου ζήτησε συγνώμη αλλά το κακό είχε γίνει.

 

Ο άγγλος πρωθυπουργός μάλλον έχει χάσει τη μπάλα, θέτοντας σε μεγάλο κίνδυνο το λαό. Τώρα προσπαθεί να αλλάξει προσέγγιση, αλλά μάλλον είναι λίγο αργά.

Πολύ φοβόμαστε ότι οι Βρετανοί θα θρηνήσουν πολύ περισσότερα θύματα από οποιαδήποτε άλλη χώρα με δική του υπαιτιότητα.

 

Οι ηλικιωμένοι δυστυχώς είναι το μέγιστο πρόβλημα, μιας και δε λένε να αντιληφθούν ότι όλη αυτή η προσπάθεια είναι για να μην προσβληθούν οι ίδιοι.

Ας ελπίσουμε έστω και τις ύστατες ώρες να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε στο σπίτι.