Εάν κερδίζατε το απανωτό οκταπλό τζακπότ στο τζόκερ και σας περίσσευαν χρήματα να ταΐζατε και τις κότες, ποιες μοτοσυκλέτες θα αγοράζατε για την προσωπική συλλογή σας; Η βίλα σας έχει αποκλειστικό χώρο για αυτές, το ησυχαστήριό σας, και χωράνε καμιά δεκαριά. Η δική μου λίστα δεν έχει πολλά ιστορικά και σπάνια κοσμήματα, διότι θα μου άρεσε να τις χρησιμοποιώ όλες χωρίς να φοβάμαι ότι αν σπάσει μία, θα μου φάει τα μισά κέρδη για να επισκευαστεί.
Καταρχάς θα είχε μία Ducati Panigale V4R, έτσι για να γουστάρουμε. Για να κλείνω με τα βρωμόγκαζα, θα έπαιρνα και ένα Kawasaki H2R, αυτό με τα 310 αλόγατα, για να το ανοίγω σε καμιά ευθεία και να παραμορφώνεται ο χωροχρόνος. Τι; Δεν βγάζει άδεια για το δρόμο. Με τόσα λεφτά θα του βγάλουμε και άδεια. Θα ήθελα να έχω και να καμαρώνω και το τεχνολογικό θαύμα της Honda, την NR750 με το οβάλ έμβολα και τις 32 βαλβίδες. Γιατί την έφτιαξε η Honda; Επειδή μπορούσε. Για αυτό θα την πάρω κι εγώ.
Θα ήθελα και ένα RC213V, για να συζητάμε με τους υπόλοιπους καμένους φίλους μου ιστορίες των MotoGP, αλλά και ένα ΚΤΜ 350SX-F για εκείνες τις εντουροβόλτες που καταλήγουν σε χασαποταβέρνες. Να μη βάλουμε και ένα Z900RS για ρετρό βόλτες αργά το βράδυ; Επίσης μία Goldwing για να έχω αρχόντισσα τη γυναίκα και μία Harley Softail Deluxe, τιμής ένεκεν που αντρώθηκα στην Αμερική. Last but not least, θα είχα ένα καινούργιο Super Cab παπί να μου θυμίζει τα γυμνασιακά μου χρόνια, και το τωρινό μου ταπεινό Fazer για όλες τις αναμνήσεις που κουβαλάμε παρέα.
Εσείς τι θα αγοράζατε;

Διαβάστε επίσης  Τσικνοπέμπτη με τους Βιγλάτορες @ Παραδοσιακός Σύλλογος "Βιγλάτορες" (07/3)

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t