1) Πάμε για φαγητό…
Αλήθεια τώρα περιμένεις πως μπορεί να φάει όλα αυτά που παράγγειλες? Δεν είσαι με κάποιο φίλο σου… Είσαι με μία γυναίκα, η οποία έχει παλέψει με στρώματα και βαράκια για να αποκτήσει αυτό το σώμα. Όχι δεν έχει τον σούπερ μεταβολισμό!!!

2) Σ αρέσει το φαγητό?
Πιάστε τις κουτάλες!! Θα σου κάνει πρωινό, μεσημεριανό άντε και βραδινό… Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό. Όχι, μπερδεύεσαι!! Ναι το ότι θα σας «ταΐσουν» κάποιες φορές δεν σημαίνει πως θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο τους πάνω από ένα τσικάλι…..

3) Τακούνια…
Πρόβλημα με τα τακούνια? Όχι βέβαια…. Μα δες πως τα περπατάνε…. Are you ok?? Εννοείται πως σαν φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορούν τα 12ποντα τόσες ώρες…!!! Ναι τους αρέσουν και τις κάνουν να νιώθουν πολύ sexy αλλά μετά από κάποιες ώρες ορθοστασία δεν θα είναι το ίδιο άνετα!!

4) Σημαντικό!!! Οι φίλοι σου…
Αχ τι καλά παιδιά.. Μμμ αυτός δεν σου έδειξε προχθές τα οπίσθια μιας που περνούσε.. Μάλιστα… Όχι όσο και αν το παίζουν άνετες σίγουρα θα προτιμούσαν οι φίλοι σας να περιλαμβάνονται σε αυτούς που έχουν σχέση.. Αν και έναν αγώνα το βλέπετε και μαζί τους… Έτσι???

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

5) Η φίλη του αγοριού σου…
Μμμ δεν νομίζω.. Αυτό σίγουρα είναι ο μεγαλύτερος και βασικός μύθος που καταρρίπτεται… Καμία μα καμία όσο άνετη και αν είναι με τον εαυτό της.. όση αυτοπεποίθηση και αν έχει δεν θέλει μία άλλη κοπέλα στα πόδια του αγοριού της!!! Το κρατάτε αυτό? Ωραία… Ναι όλες έχουν δει παρόμοιες ταινίες που κάποια στιγμή η παιδική κολλητή καταλήγει και σύντροφος… No way!!

6) Μονογαμία…
Όλοι θεωρούν πως οι γυναίκες δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και πως μόνο οι άνδρες έχουν το ακαταλόγιστο… Όχι όταν πρόκειται για σεξ, η μονογαμία μπορεί να είναι τόσο δύσκολη για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες!!

7) Οπτικοί τύποι…
Ναι επί των πλείστων είναι οι άνδρες… Όμως και οι γυναίκες ενδιαφέρονται και ερεθίζονται από ερωτικές εικόνες όπως ακριβώς και οι άνδρες. Δεν είναι κακό λοιπόν να προσέχετε την εξωτερική σας εμφάνιση….. Μέσα ή έξω!!