Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στην τηλεόραση, σε μια διαφορετική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» εν μέσω καραντίνας.
Στην έναρξη της εκπομπής, έπειτα από έναν μήνα αναστολής λόγω καραντίνας, ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε σε ένα πλατό, το οποίο και είχε μετατραπεί σε σπίτι για τις ανάγκες του karantina edition.
Ένα μικρό σαλονάκι, ένας πάγκος κουζίνα, όπου είδαμε την αγαπημένη μας Βάνια και μια κρεβατοκάμαρα, συνέθεταν το νέο σκηνικό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.
Βασικό συστατικό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά το συγκρότημα των Alcatrash, το οποίο ήταν εκεί στην μεγάλη επιστροφή. Ωστόσο, ο Πέτρος, παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής εντός ενός τηλεφωνικού θαλάμου, προκειμένου να διατηρεί την απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.
Ο Νίκος Μουτσινάς είχε κυκλοφορήσει στα social media του ΣΚΑΪ την περασμένη Παρασκευή ένα νέο τρέιλερ για την επικείμενη επιστροφή. Ο παρουσιαστής βουρτσίζει τα δόντια του, αράζει στον καναπέ με τις πυτζάμες του και… εξασκείται παρέα με τους σκύλους του, εν όψει της πρεμιέρα της εκπομπής.
Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς παρουσίασε και το κοινό της εκπομπής. Φυσικά, τα μέτρα περιορισμού μετάδοσης του κορωνοϊού δεν επιτρέπουν τον συνωστισμό ατόμων σε κλειστό χώρο. Ο παρουσιαστής λοιπόν γύρισε προς το video-wall του πλατό, όπου τηλεθεατές ήταν συνδεμένοι ζωντανά μέσω των έξυπνων κινητών τους.

Διαβάστε επίσης  Όσα πρέπει να ξέρεις για τους υδατάνθρακες από τον Μανώλη Λουπασάκη

Ένα σοβαρότατο τεχνικό πρόβλημα που υπάρχει στον σταθμό από το πρωί, ήταν αδύνατο να επιλυθεί άμεσα και είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, χωρίς ο ίδιος να προλάβει καν να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Πηγή:

https://www.newsbeast.gr/