Η Real Advertising, με 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης στη πόλη των Χανίων, επεκτείνει και επίσημα τις δραστηριότητες της στο χώρο των social media. Η ενασχόληση της εταιρίας τα τελευταία 5 χρόνια με τη διαχείριση των μέσων κοινωνικών δικτύωσης για σημαντικό αριθμό πελατών της, αλλά και οι απαιτήσεις των καιρών ωθούν την διαφημιστική στην πιο ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των επιχειρήσεων να εκμεταλλευτούν κάθε μέσο προβολής που διαθέτουν, αλλά και την ανάγκη να προβληθούν σωστά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Real Advertising διαμόρφωσε οικονομικά πακέτα διαχείρισης και προβολής σε facebook και instagram.

Με το μήνυμα doitright η διαφημιστική Real Advertising προτρέπει τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν σωστά με το καταναλωτικό τους κοινό. Όσοι δεν διαθέτουν το χρόνο ή τη γνώση για να αναπτύξουν τη δραστηριότητα της επιχείρησης τους στα social media μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Real Advertising τηλεφωνικά (28210 44127 / 6979115513) ή και με μήνυμα στη σελίδα της Real Advertising στο facebook.

Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη