Όλες τον τελευταίο καιρό κάνετε μόνες μανικιούρ, πεντικιούρ ενώ βάφετε και τα μαλλιά σας. Ναι, έχετε παρακολουθήσει όλα τα tutorials  πιστά & τις συμβουλές των beauty experts.

Και σήμερα σας έχουμε το καλύτερο. Ο hairstylist της Jennifer Lopez, Chris Appleton μοιράζεται μαζί σας τις πιο πολύτιμες συμβουλές και μυστικά του για τη σωστή βαφή ρίζας στο σπίτι.
Ξέρουμε πως λατρεύετε το χρώμα της Lopez και είστε αρκετές εσείς που έχετε πάει κρυφά με τη φωτογραφία της στον δικό σας haircolorist παρακαλώντας να αντιγράψει τα απίθανα highlights που της έχει δημιουργήσει ο Appleton.


Δείτε λοιπόν στη συνέχεια όλα όσα σας συμβουλεύει.
Tip #1: Καλύψτε τα γκρίζα στη ρίζα με σπρέι. Άλλωστε ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό το αγαπημένο του. Εκείνο που χρησιμοποιεί και στην Lopez. Ναι και η Jennifer έχει γκρίζα.
Πρόκειται για το Color Wow Root Cover Up. Κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και αυτό σημαίνει πως θα βρείτε εκείνη που σας ταιριάζει τέλεια.
Tip #2: Απλώστε βαζελίνη γύρω από την ρίζα πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της βαφής. Ειδικά αν χρησιμοποιείτε σκούρα απόχρωση. Είναι το κλασικό trick των haircolorists που ακολουθεί και ο Appleton.
Tip #3: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 τμήματα δημιουργώντας ένα “Τ”. Βάφοντας τις ρίζες με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε τη σωστή κάλυψη χωρίς να χρειαστεί να κρατάτε το πίσω μέρος των μαλλιών ενώ βάφετε το μπροστινό.
Tip #4: Ακόμη κι αν θέλετε να βάψετε όλα τα μαλλιά σας και όχι μόνο τις ρίζες το σωστό είναι και πάλι να δημιουργήσετε το “Τ”. Ξεκινήστε με το ένα τμήμα αρχικά από τις ρίζες και στη συνέχεια με την υπόλοιπη επιφάνεια και προχωρήστε στο επόμενο.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Πηγή: https://www.faysbook.gr/