Ο πολυβραβευμένος Κρητικός chef Μανώλης Παπουτσάκης μπορεί να μη βρίσκεται λόγω καραντίνας στο Χαρούπι & στα Δέκα Τραπέζια και να δημιουργεί τις αγαπημένες συνταγές για τους πελάτες του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι έχει σταματήσει να είναι δημιουργικός την περίοδο της καραντίνας. Κάθε άλλο…

Καθημερινά μαγειρεύει και δεν διστάζει να μας παρουσιάσει φωτογραφικά τα υλικά, την παρασκευή του πιάτου, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα που οπτικά είναι εντυπωσιακό. Κρίμα που δεν μπορούμε να το γευτούμε, γιατί οι εικόνες είναι άκρως «δελεαστικές». Το σημερινό μενού περιλάμβανε Χοχλιούς με αγκιναροκούκια και αγριόχορτα τσιγαριαστά για το οποίο ανέφερε “Οι αγκινάρες και τα κουκιά είναι ντόπια, τα χόρτα και τους χοχλιούς τα μάζεψα από το βουνό, το μελωμένο ψήσιμο το οφείλω για άλλη μια φορά στην καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσα να έχω αυτήν την περίοδο, την ξυλόσομπά μου”.

Παράλληλα ο Μανώλης εκφράζει τις ανησυχίες του για την επόμενη μέρα στην εστίαση, όμως δεν μένει εκεί, μιας και καταθέτει προτάσεις για τον τρόπο που θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι επιχειρήσεις στα δύσκολα που έρχονται.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 790: Ας κρατήσουμε το θετικό!