Μπορεί η αγορά να μην κινείται στους ρυθμούς που θα θέλαμε, όμως αυτό δεν εμπόδισε το κρεοπωλείο Μανωλεδάκης & ιος να προβεί σε μία σημαντική ανακαίνιση, κάνοντας το άλμα σε μία νέα εποχή. Ο εσωτερικός, αλλά και ο εξωτερικός χώρος διαμορφώθηκαν στα πρότυπα που επιτάσσουν οι τάσεις του εξωτερικού, αλλά και οι ανάγκες της τοπικής αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

Κλασικές, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες με κρέας που ετοιμάζονται σε καθημερινή βάση, πάντα με φρέσκα μυρωδικά. Οι συνταγές του μοναδικές, έτοιμες για τον φούρνο με γευστικές μαρινάδες, δίνουν την λύση του καθημερινού μαγειρέματος.

Επίσης, στην γκάμα του περιλαμβάνονται και έτοιμες σπεσιαλιτέ κρεάτων που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα, για αξέχαστα γεύματα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό λάτρη της… κρεατολαγνείας.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος “Στις δύσκολες αυτές μέρες καταφέραμε και ανανεώσαμε πλήρως εξοπλισμένο τον χώρο μας ,προσθέσαμε χρώμα, χαμόγελο και πολύ όρεξη ώστε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε αξιοπρεπώς! Τα κρέατα που προσφέρονται είναι εκλεκτής ποιότητας, από μικρές επιλεγμένες φάρμες.”

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)