Σχεδόν όλοι έχουμε φτιάξει αστείο μαλλί αυτή την περίοδο.
Σε μια εποχή που μοιάζει βγαλμένη από ονείρωξη καράφλα, όλοι οι υπόλοιποι κυκλοφορούμε με λουκ ναυαγού μέσα στα σπίτια μας.
Μέχρι που στην τηλεόραση εμφανίστηκε με τη δική του κουπ καραντίνας ο Βασίλης Κικίλιας.
Και εκτός του ότι μας παρηγόρησε όλους ότι «ναι φίλε, υπάρχουν και χειρότερα», μας έφερε στο μυαλό κάποιες μεγάλες μορφές.
Κάποιες αξέχαστες φυσιογνωμίες που είχαν λανσάρει από επιλογή και όχι αναγκαστικά το συγκεκριμένο χτένισμα.
Ασύγκριτες τυπάρες, όπως οι εξής:

Θέμης Αδαμαντίδης
Όχι τον οποιονδήποτε Αδαμαντίδη. Όχι τον Αδαμαντίδη της σύγχρονης εποχής (που επίσης είναι αξεπέραστος). Το μαλλί Κικίλια θύμισε την εκδοχή Αδαμαντίδη που όλοι λατρέψαμε: Αυτή που γνωρίσαμε -και έκτοτε μας πήρε για πάντοτε σκλάβους- στο «Βασικά καλησπέρα σας». Με την υπέροχα υπερφυή αφάνα ν’ αγκαλιάζει στοργικά το κεφάλι του και να γαληνεύει το μάτι το ίδιο εύκολα που γαλήνευε το αυτί το «Πονάμε όσοι αγαπάμε».

 

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

Βασίλης Παϊτέρης
Μέχρι σήμερα πίστευες ότι η βιβλική μορφή του ήταν μοναδική. Ότι κανείς δεν θα μπορούσε να πετύχει (παρόλο που είναι βέβαιο ότι έχουν προσπαθήσει πολλοί) να του μοιάσει. Κι όμως. Δεν χρειάστηκε παρά ένα μήνας καραντίνα, με ταυτόχρονη αποχή από τα κομμωτήρια, για να πετύχει ο Βασίλης Κικίλιας το φαινομενικά ακατόρθωτο: Να θυμίσει (έστω και χωρίς κιθάρα, έστω και χωρίς το τραγούδι της μιας ανάσας «λόγια κλειδωμένα άνοιξε») λίγη από τη μαγεία του Βασίλη Παϊτέρη.

 

Μπίλιας
Στα κιλά (παρόλο που κι εκείνος φάνηκε να έχει τσιμπήσει κατιτίς παραπάνω στην καραντίνα) έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα -κυριολεκτικά- για να τον πλησιάσει. Το μαλλί όμως αν μη τι άλλο το πέτυχε. Και παρόλο που ο ίδιος ως μαθητής δύσκολα θ’ ακολουθούσε το τρίπτυχο «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα» (αλλιώς δεν θα γινόταν γιατρός και αθλητής) έκανε εύκολη τη σύγκριση-ομοιοκαταληξία «τι Μπίλιας, τι Κικίλιας»…

 

Διαβάστε επίσης  The Cartel side of street food goes at Street Food Festival Chania!

Μπιτζιμπιτζίδης
Καταρχάς να τονιστεί για μια ακόμη φορά (έστω κι αν έχουν περάσει χιλιάδες χρόνια από τότε που παίχτηκε το θρυλικό επεισόδιο της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά») ότι Ο ΜΠΙΤΖΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΖΕΙ! Για την ακρίβεια -χάρη στον Βασίλη Κικίλια- ξαναζεί! Γιατί χωρίς να χρειαστεί καν περουκίνι, μένοντας απλώς ακούρευτος για κάποιες μέρες, ο Υπουργός Υγείας έφερε ξανά στο μυαλό τη μορφή του αξέχαστου και λατρεμένου «Μπι».

 

Εμάνουελ Ρουίς
Ήταν κι εκείνος αθλητής. Φόρεσε κι εκείνος τη φανέλα της ΑΕΚ. Έκανε κι αυτός τους οπαδούς της να τον θυμούνται (με την αξεπέραστη εμφάνισή του στη συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκε μαζί με τον Φερνάντο Νάβας). Όπως είναι εμφανές ωστόσο, όπως μαρτυρά μια απλή ματιά στο πυκνό μαλλί-δαχτυλίδι με εφαρμογή τύπου playmobil στο κεφάλι, αυτές δεν είναι οι μόνες ομοιότητες ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και τον τεράστιο Εμάνουελ Ρουίς.

 

πηγή: http://menshouse.gr