Έχει τίτλο «White Lines» και ήδη μπορούμε να απολαύσουμε το επίσημο τρέιλερ.

Η τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, και μάλιστα εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού, έκανε για άλλη μια φορά το Netflix να τρίβει τα χέρια του με τη σαρωτική πορεία της ισπανικής σειράς.

Ωστόσο, κάθε λόγο να χαμογελά έχει και ο Άλεξ Πίνα, ο δημιουργός της σειράς-φαινόμενο, ο οποίος είδε τη φήμη του να απογειώνεται (και το λογαριασμό του στην τράπεζα να αυξάνεται). Ο Πίνα λοιπόν ξαναχτυπά με μια νέα σειρά μυστηρίου που έχει τίτλο «White Lines» και μπορούμε ήδη να πάρουμε μια πρώτη γεύση μέσα από το επίσημο τρέιλερ που έδωσε το Netflix στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η υπόθεση έχει ως εξής: «Το πτώμα ενός θρυλικού DJ από το Μάντσεστερ εντοπίζεται είκοσι χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του στην Ίμπιζα. Όταν η αδερφή του επιστρέφει στο πανέμορφο ισπανικό νησί για να μάθει τι συνέβη, η έρευνά της την οδηγεί στον συναρπαστικό κόσμο των κλαμπ, της dance σκηνής, των ψεμάτων και των συγκαλύψεων, αναγκάζοντάς την να έρθει αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα της, σε ένα μέρος όπου όλοι ζουν στα άκρα».

Διαβάστε επίσης  "Ανάσταση στο Στενό" Street Party @ Just Veronesi + Block 38 Spirits & Bites (04/5)

Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Μαΐου.

Πηγή: https://www.reader.gr