Το δεύτερο του κινηματογραφικό πόνημα (από τον πόνο που θα προκαλέσει) ετοιμάζει ο γνωστός δημιουργός

Πιο haters gonna hate είδηση από το ότι ο Μάρκος Σεφερλής ξαναχτυπά κινηματογραφικά, δεν παίζει να υπάρχει αυτή τη στιγμή στο βόρειο ημισφαίριο (και πιθανώς και στο νότιο). Το «Χαλβάη 5-0» όμως ρούφηξε το box office σαν άλλος παπα-Φίλιπς, οπότε ο γνωστός εντερπρενέρ κωμικός δε μασάει ούτε από κακές κριτικές ούτε από πανδημίες και προχωρά ακάθεκτοστ (αχακαλόε).

Μάλιστα, έχει ήδη στα σκαριά το sequel, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», όπου μίλησε μέσω Skype – γιατί above us only Skype χα χα χα χα χα, το πιάσατε έτσι; Το πρώτο πράγμα που είναι έτοιμο είναι το σενάριο, ενώ σε περίπτωση που ανησυχείτε για τον τίτλο, μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι: Θα σεφερλυθείτε όπως το αξίζετε.

Γιατί η δεύτερη κινηματογραφική απόπειρα του Μάρκου Σεφερλή θα έχει ως setting την Κρήτη κι αυτός είναι αρκετός λόγος για να ονομαστεί «Κρήτη Woman». Γιατί το γούσταρε, το έκανε, τέλος. Σε περίπτωση που δε σας φτάνει αυτό, ο Μάρκος Σεφερλής σχεδιάζει επίσης να ανεβάσει την επιθεώρηση «Ευτυχισμένο το 2020» στο Δελφινάριο το καλοκαίρι. Το χειμώνα θα φέρει το μιούζικαλ «Τούτσι» για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ειδικά τα Χριστούγεννα, θα ετοιμάσει τον «Σρεκ».

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères σημαίνει live διασκέδαση για όλους! (28/3 - 07/4)

Πιθανώς σε κάποια αρχαιοελληνική εκδοχή, θα δείξει:

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: https://luben.tv/