Mastechef 2020: Το ριάλιτι που αγαπάμε, έχει κάποια πραγματάκια που μας τη δίνουν στα νεύρα
Εντάξει, ίντριγκες παντού υπάρχουν, πώς αλλιώς θα σε «κρατήσει» ένα ριάλιτι μαγειρικής; Μόνο με συνταγές δεν γίνεται. Αλλά στο φετινό, νομίζω έχουμε κουραστεί όλοι πολύ. Δες 10 πράγματα που μας κάνουν κάθε φορά να γκριντζάρουμε και πες μας αν συμφωνείς ή πρόσθεσε τα δικά σου:

1. Η Κατερίνα
Ή πρέπει να πω «ο τυφώνας Κατερίνα»; Η κοπέλα δεν έχει αφήσει κανέναν σε χλωρό κλαρί. Εντάξει στην αρχή συμφωνήσαμε μαζί της, μετά γελάσαμε, μετά την κάναμε meme, μετά την κάναμε βίντεο στο tiktok, τώρα δεν έχουμε τι να την κάνουμε! Κάθε φορά που μιλάει στην κάμερα (και είναι πολλές οι φορές) όχι απλά στάζει δηλητήριο, το εκτοξεύει με νερομπίστολο. Εντάξει μάνα μου, είναι όλοι άχρηστοι, γελοίοι, κακιασμένοι και καβαλημένα καλάμια, το καταλάβαμε, νισάφι.

2. Το ειδύλλιο Μαρία – Δημήτρης
Προφανώς στην αρχή ενθουσιαστήκαμε που υπήρξε love story μέσα στο παιχνίδι αλλά από τότε που έγινε η «αποκάλυψη» άρχισαν να μας κουράζουν. Παντού μαζί, αστειάκια και δήθεν σκηνές ζηλοτυπίας, η Μαρία να κραδαίνει την κάρτα ασυλίας στα μούτρα του Δημήτρη και να λέει «εξαιτίας μου είσαι εδώ» και κάπου έλεος. Φήμες λένε μάλιστα ότι όταν σταμάτησαν τα γυρίσματα και βγήκαν από το παιχνίδι, ο Μπέλλος τα ξαναβρήκε με την πρώην του, οπότε φανταστείτε πόσο τραγικό θα είναι να βλέπουν τώρα τα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

3. Το τικ του Ηλία
Με τόσο τρίψιμο στις παλάμες κάθε φορά που μιλάει, πρέπει να έχει ξεθάψει τα σκονάκια του λυκείου (κλεμμένο αστείο). Μα πραγματικά, ας αφήσουμε το χαρακτήρα, το αν παραδέχεται λάθη και όλα αυτά που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί από τους συμπαίκτες του. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ;;; Ήρεμα ρωτάω.

4. Οι λέξεις παστινάκι και μπαλοτίνα
Εντάξει, μάθαμε τις οξύτητες, μάθαμε τα τζορίθο, μάθαμε τους αφρούς και το κουλί. Φέτος εκτός από παστινάκι και μπαλοτίνα νομίζω δεν χρησιμοποιούν κάτι άλλο -για όνομα!- ρε παιδιά υπάρχουν κι άλλα υλικά. Μέχρι και η γιαγιά στο χωριό το έμαθε το παστινάκι τόσες φορές που το έχουμε ακούσει.

5. Ο «χορός των χεριών» του Γιώργου
Το λες και δελτίο ειδήσεων στη νοηματική. Θα μπορούσε επίσης να έχει μαριονέτες που χορεύουν κάθε φορά που κουνάει τα χέρια του. Σημασία έχει ότι όσο και να κεντράρει πρόσωπο η κάμερα όταν μιλάει ο Γιώργος, τα χέρια του θα βρουν τρόπο να μπουν στο πλάνο.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

6. Τα στοιχήματα της Ντέμης
Πρώτα ισχυρίζεσαι ότι είναι φίλοι σου οι άλλοι και μετά κάθεσαι και βάζεις στοιχήματα για το ποιος από αυτούς θα γυρίσει σπίτι. Ε, όχι να κατηγορείς τους άλλους για διπροσωπία και μετά να κάνεις τα ίδια. Κουράζεις.

7. Τα κλάματα
Εντάξει είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι, εντάξει τους λείπουν οι δικοί τους και ο έξω κόσμος, εντάξει έχουν έρθει πιο κοντά με κάποιους από τους παίκτες, αλλά ρε παιδιά ήμαρτον, τι κλάμα και κακό είναι αυτό φέτος; Όλα αυτά τα ήξεραν πριν λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και αφού ένας μόνο μπορεί να νικήσει, αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να διώξουν και τους «φίλους» τους. Δεν γίνεται σε κάθε αποχώρηση να τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Ούτε βραζιλιάνικη τελενουβέλα να ήταν.

8. Τα γυαλιά του Σταύρου
Πείτε με υπερβολική, αλλά αυτά τα χιπστερικά γυαλιά του Σταύρου μου τη δίνουν στα νεύρα. Και τα χρωματιστά και τα άλλα τα τεράστια. Εντάξει ο καθένας με το στιλ του, αλλά μπορείς και καλύτερα ρε boy.

Διαβάστε επίσης  New entry Tried & Tested: Strapatsada at The Jar cafe

9. Τα μούσια του Δήμου
Μας αρέσει πολύ το στιλ “Vikings-Sons of Anarchy” του Δήμου, αυτό είναι αλήθεια. Δεν μας αρέσει όμως να το βλέπουμε σε κάποιον που ετοιμάζει το πιάτο που θα φάμε. Ή μαζεψέ το ή ξυρισέ το.

10. Το μακιγιάζ της Μαρίας
Ας βγει κάποιος επιτέλους από την παραγωγή να μας πει υπεύθυνα πόσες ώρες πριν το γύρισμα σηκώνεται η Μαρία για να βαφτεί, να φτιάξει μαλλί και να διαλέξει ρούχα. Το κάνει μόνη της; Έχει δικό της συνεργείο; Ακολουθεί κάποιο θέμα κάθε φορά; Θα γίνει beauty vlogger μετά το Masterchef; Και κυρίως με τι μούτρα κράζεις τη Μάρλεν για το φόρεμά της τη στιγμή που εσύ κυκλοφορείς με τρίπατα παπούτσια, δαντέλες και γκλίτερ όλη την ώρα;

Πηγή: http://athensvoice.gr