Το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαγγελάκη παίζει στο repeat από τη στιγμή που κυκλοφόρησε! Γεμάτο συναίσθημα, με μια μαγική μελωδία και τη ζεστή φωνή του Γιώργου “Το αθάνατο νερό” είναι ένα υπέροχο τραγούδι που μιλάει μέσα στις καρδιές μας. Μας θυμίζει ότι αν δεν έχουμε ο ένας τον άλλο, δεν έχουμε τίποτα. Και πως η αγάπη είναι αυτή που δίνει χρώμα και ουσία.

Ο Γιώργος Πανταζής που έχει σκηνοθετήσει αρκετά videoclip του Γιώργου, όπως και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, στο “Το Αθάνατο νερό” επιμελήθηκε τη διεύθυνση φωτογραφίας και το μοντάζ.
Η ανάρτηση του τα λέει όλα! “Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία για μένα, γιατί σε αυτό το project ο Γιώργος έγραψε το σενάριο κι έκανε και τη σκηνοθεσία! Πολυτάλαντος και δημιουργικός έχει όλη την αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας για το όμορφο αυτό τραγούδι που ξεκινάει το ταξίδι του. Καλοτάξιδο λοιπόν!”

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μαγγελάκη που μας εξασφάλισε «αποκλειστικό» backstage υλικό από τα γυρίσματα του videoclip και να του ευχηθούμε να είναι πάντα δημιουργικός και «το αθάνατο νερό» να ρέει στις καρδιές των ακροατών του. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι ο Γιώργος έχει γράψει το σενάριο σε όλα του τα videoclip. Αυτή τη φορά το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

 

Σενάριο – Σκηνοθεσία : Γιώργος Μαγγελάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας – Μοντάζ: Γιώργος Πανταζής
Κάμερα – Drone: Κωνσταντίνος Γδοντάκης
Μακιγιάζ: Ιωάννα Δουρουντάκη
Έπαιξαν οι μουσικοί: Λαούτο: Μανώλης Κυδωνάκης
Κιθάρες: Κωνσταντίνος Σκουλούδης
Μπάσο: Μιχάλης Αυλωνίτης
Ντοχόλα: Παναγιώτης Σφακιανάκης
Τύμπανα: Μανώλης Νικολουδάκης
Ηχοληψία, Μίξη, Μάστερ: Παναγιώτης Μαρακάκης (PM Studio – Ρέθυμνο)
Μαγγελάκης Γιώργος – Ενορχήστρωση
Cast: Μαρία Μακρυνάκη, Μανώλης Νικολουδάκης, Γιάννης Βεργεράκης, Γίωργος Αβαράκης, Γιάννης Δημητρογιαννάκης, Στέλιος Αβαράκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Μανώλης Αβαράκης, Φάννης Αβαράκης.
Ευχαριστώ απο καρδιάς τους συντέκνους μου οικογένεια Αβαράκη, για την βοήθεια και την αγάπη τους Ευχαριστώ τα καταστήματα: Μεζεδοπωλειο “Το Καπηλειο” Βατολακκο Χανίων για την φιλοξενεία Xamam Clothes – Χανιά Χάληδων
Κομμωτήριο ΑΑ Δουρουντάκη, Παπαναστασίου 10, Χανιά
Face and Body Art Ιωάννα Δουρουντάκη – Χανιά
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Βατολακκο και στο μονοπάτι του Βαλσαμώτη

Ανδρέας Γαρυφαλής

http://chilloutnews.gr