Επιτέλους το νέο reality show που θα τρελάνει κάθε make up artist είναι εδώ. Θα μπορείς να το παρακολουθήσεις από τις 24 Απριλίου 2020.

Με τι έχει να κάνει το νέο reality show?
Οι λεπτομέρειες είναι λιγοστές αυτήν τη στιγμή, αλλά αν το μότο της εκπομπής είναι “Blend … but Don’t blend in”, φανταζόμαστε ένα Glow Up / RuPaul crossover.
Το @instantinfluencer Instagram account δημοσίευσε μια εικόνα με το ακόλουθο:
“Πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες συμμετείχαν σε ακρόαση … αλλά μόνο ένας θα ονομάζεται το πρώτο # InstantInfluencer?Streaming ΔΩΡΕΑΝ μόνο στο @youtube από τις 24 Απριλίου!”
Η εικόνα περιελάμβανε μια τεράστια γκάμα καλλιτεχνών μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένων των @bennycerra, @norvina, @strashme, @indigotohell, @gabriel_dreams, @kailinchase και @britanyraquell.
Ο νικητής θα πάρει στο σπίτι 50.000 $, καθώς και άλλα μη επιβεβαιωμένα έπαθλα.

Ο James είπε στους συνδρομητές του το 2019: “Όταν αρχίσαμε να μιλάμε για να κάνουμε την εκπομπή πραγματικότητα, το πιο σημαντικό μέρος για μένα ήταν, από μακράν, ότι ήταν αυθεντικό και ότι ήταν από δημιουργούς, για δημιουργούς και έδειξε μια ακριβή απεικόνιση της κοινότητας ομορφιάς, και αυτό που πραγματικά χρειάζεται για να επηρεαστεί. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έχω λόγο σε κάθε βήμα. Ήθελα πραγματικά να συμμετάσχω. Είναι ο πρώτος διαγωνισμός που επηρεάζει την ομορφιά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του είδους του, ποτέ.”

Διαβάστε επίσης  Τα Σαββατοκύριακα στον Αμπαδιώτη είναι live!

Από όλους τους διαγωνιζόμενους που μπήκαν, ο James ανακοίνωσε το 2019 ότι μόνο έξι θα μεταφερθούν στο Los Angeles για να ανταγωνιστούν τις προκλήσεις.

Ποιος είναι ο JAMES CHARLES;
Εάν δεν τον γνωρίζετε ήδη, ετοιμαστείτε να πάθετε εμμονή. Είναι ένας από τους πιο διάσημους You Tube make up artist & Influencer.

Μπορώ να παρακολουθήσω το Instant Influencer online δωρεάν;
Ναί! Ο James είναι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι η εκπομπή του είναι διαθέσιμη, εντελώς δωρεάν, για παρακολούθηση στο διαδίκτυο στο YouTube. Εγγραφείτε στο YouTube του James Charles

 

By Argy Papadaki

http://chilloutnews.gr