Πραγματικά όλο αυτό το διάστημα θα περίμενε κανείς να μας βρει διαφορετικούς τουλάχιστον ως προς το τρόπο σκέψης κ αντίληψης.
Όμως όχι, ο σύγχρονος Έλληνας με την ίδια ευκολία που γκρινιάζει για τα όσα περνάμε με την ίδια ακριβώς, αντί να σταθεί στην αξία κ το συμβολισμό μιας κίνησης,εν προκειμένω στη “συναυλία” της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας,βρίσκεται με μιας σε στρατόπεδα με τα πληκτρολόγια να χουν πάρει φωτιά με σκληρή αντιπαράθεση κ από τις δύο πλευρές. Πάλι αριστερά – δεξιά και μια στείρα σύγκρουση που δεν προσφέρει κάτι πέρα από πόλωση.

Προσωπικά μ’άρεσε και χαιρετίζω τέτοιες πρωτοβουλίες. Ας μη γελιόμαστε το χει ανάγκη ο κόσμος τη μουσική ,ένα αισιόδοξο μήνυμα ,την εξωστρέφεια.
Θα θελα μονάχα αφού δόθηκε βήμα στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη να μπορέσει να δώσει η ίδια φωνή κ στους μουσικούς που πλήττονται ανεπανόρθωτα από αυτή τη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και που έχουν αδικηθεί
Κατά τ αλλά όπως πολύ σωστά διάβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “χρειάστηκε ένας ψάλτης να μας σώσει ” ώστε να μπορούμε να τσακωνόμαστε για την Πρωτοψάλτη .

Αριστοτέλης Μανουδάκης (dj/ραδ.παραγωγός Δίκτυο fm)

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Για την Chillin Free Press