Όταν μιλάς για κρητική μουσική και λύρα ένα από τα μεγάλα ονόματα που θα ακούσεις είναι του κύριου Μιχάλη Αλεφαντινού. Ποιος δεν έχει σιγοτραγουδήσει… «Λίμνες τα μάτια σου βαθιές που οι πόθοι μου αρμενίσαν και μου ´πνιξαν τσι ελπίδες μου και οπίσω δεν γυρίσαν» Όλες τις μέρες της “καραντίνας” η επικοινωνία με το κόσμο του από το διαδίκτυο δεν σταμάτησε με κοινοποιήσεις, ευχές, και live video.

 

 

Χρόνια πολλά με υγεία κύριε Μιχάλη μου!!  – Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά Στέλλα!!

– Σας βρίσκω μέσα λόγω του ιού ,κάτι πρωτόγνωρο για όλο το κόσμο, όπως και για εσάς λόγω της δουλειάς σας…εδώ όμως θέλω μόνο τα θετικά που έχουν προκύψει για σας τις μέρες αυτές και μια ευχή για όσα ζούμε.
– Προφανώς μιλάμε για μια πρωτόγνωρη κατάσταση, γεμάτη φόβο, στρες και αγωνία. Υπάρχει όμως πάντα και η θετική πλευρά των πραγμάτων. Από τα βασικότερα θετικά είναι να δούμε αυτή τη δυσκολία ως μία πρόκληση σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ωριμότητας. Να επαναξιολογήσουμε, να αναθεωρήσουμε και ίσως και να εκτιμήσουμε αυτά που μέχρι τώρα είχαμε ως δεδομένα και αυτονόητα και δεν τους δίναμε μεγάλη σημασία…

Διαβάστε επίσης  Βολόσυρος: Στιγμές διασκέδασης που σου μένουν αξέχαστες!

Σαν μουσικός, πέραν από τις οικονομικές επιπτώσεις (ακύρωση γάμων- εκδηλώσεων κλπ), δεν άλλαξε και πολύ ο τρόπος ζωής μου όσον αφορά την καθημερινότητα μου.. Η μουσική είναι και θα είναι τρόπος ζωής για μένα.. Ασχολούμαι πολλές ώρες στο στούντιο..παίζω μουσική, ασχολούμαι με τα μαθήματα και τους μαθητές μου, μέσω διαδικτύου. Πιστεύω ότι αυτό βοηθάει πάρα πολύ και όπως λένε και οι ειδικοί, η μουσική μπορεί να είναι το κλειδί για καλή υγεία.. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, να ναι καλά στην υγεία του και αυτό που μας συμβαίνει να περάσει γρήγορα και να βοηθήσει να ξαναβρούμε τις αξίες που έχουμε χάσει σαν άνθρωποι!!! – Σ’ εσένα Στέλλα εύχομαι ότι καλύτερο και σ ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνεις στη μουσική μας!!!

Δεν έχω λέξεις να ξέρετε πραγματικά !!Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας και με καλό να κλείσει όλη αυτή η κατάσταση θα σας βρω!!!Την εκτίμηση μου!!!
Θα χαρώ πολύ Στέλλα μου. Να’μαστε καλά.. σίγουρα θα τα πούμε!!!

Διαβάστε επίσης  Issue 785

 

Αρθρο της Στέλλας Μανούσακα για τη στήλη “Χρυσές Χορδές” της Chillin 

Μπαίνετε και ενημερώνεστε από το προσωπικό κανάλι του καλλιτέχνη.

https://www.youtube.com/channel/UC35GQXHM_fNIW6BqoM776wA/featured