Στην πραγματοποίηση κληρώσεων μέσω του ΟΠΑΠ στρέφεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η κυβέρνηση προκειμένου να αντέξουν οι κομμωτικές υποδομές της χώρας μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, η κυβέρνηση προκρίνει τη λύση αυτή καθώς ήδη εδώ και αρκετές μέρες τα κομμωτήρια κατακλύζονται από απεγνωσμένα τηλεφωνήματα γυναικών που μοιάζουν με την αρχαία Μέδουσα και άντρες που θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του Τομ Χανκς στην ταινία ‘Ναυαγός’.

Όπως προβλέπει το μέτρο, οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στα κατά τόπους πρακτορεία του ΟΠΑΠ όταν αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης, όπου θα υπάρχει ειδικό μηχάνημα για την κατάθεση δελτίου, ή μέσω ίντερνετ. Μετά την αντίστοιχη κλήρωση θα ενημερώνονται αν κέρδισαν ή αν σημειώθηκε τζακ-ποτ.

Μάλιστα ο ΟΠΑΠ φέρεται να μελετά διαφημιστική καμπάνια με τίτλο ‘Το’παιξες, το κούρεψες’, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού στα κομμωτήρια της χώρας είναι πλέον για το δεύτερο εξάμηνο του 2022, ενώ στα νυχάδικα ο χρόνος αναμονής εκτιμάται περίπου στα τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

Τη δημιουργία 2.000 νέων κομμωτηρίων ζητάει από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, την ολιγωρία της κυβέρνησης στο θέμα της θωράκισης των κομμωτικών υποδομών της χώρας κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην δημιουργία δύο χιλιάδων δημόσιων κομμωτηρίων για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

«Διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση είναι τραγικά ανέτοιμη να καλύψει τις κομμωτικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών» αναφέρει στην ανακοίνωση του ο τομέας κομμωτικής πολιτικής του κόμματος, και κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει στην επίταξη ιδιωτικών κομμωτηρίων και να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει επάρκεια σε γάντια για βαφές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι το κόμμα δέχεται καθημερινά καταγγελίες για τεράστιες καθυστερήσεις, με ραντεβού για μπραζίλιαν το 2024, καθώς και κρίσιμες ελλείψεις σε μάσκες ομορφιάς και κιτ χαλάουας.

Τσιόδρας: Προτεραιότητα στις κομμωτικά ευπαθείς ομάδες

Τέλος, σε δηλώσεις του ο Σωτήρης Τσιόδρας, τα μαλλιά του οποίου σχεδόν καλύπτουν πλέον τα γυαλιά του, επεσήμανε ότι η επιστροφή στην κομμωτική κανονικότητα θα είναι σταδιακή.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Όπως τόνισε ο γνωστός λοιμωξιολόγος, με την άρση της απαγόρευσης θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις στυλιστικά ευπαθείς ομάδες, όπως για παράδειγμα αυτούς που πιάστηκαν άβαφοι ή ακούρευτοι με την έναρξη των μέτρων.

Πηγή: https://tovatraxi.com