H καραντίνα καλά κρατεί, το ίδιο φυσικά και το binge watching. Απ ‘οτι φαίνεται και τούτο τον 3ο μήνα της άνοιξης, το Netflix ρίχνει μπόλικο stuff στους server του , ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο . Και μπορεί να ανυπομονούμε να μπεί στίς ράγες , η βασισμένη στο ομώνυμο φιλμ του 2013 , σειρά Snowpiercer (παραγωγής TNT) η οποία έχει ανακοινωθεί για τον Μάιο, με την ημερομηνία ακομή να “παίζει”… και μπορεί να περιμένουμε πως και πως για να βγούν τα επομένα επεισόδια απο το υπέροχο doc για τον Michael Jordan… αυτό όμως δεν σημαίνει οτι και αυτό τον μήνα δεν έχουμε κάτι να δούμε… ίσα-ίσα.

Γράφει ο Παναγιώτης Πυλαρινός (CinemaFiles)

Αγαπημένες σειρές κάνουν την επανεμφάνισή τους με νέες σεζόν , όπως το “Dead to Me” με την Christina Applegate , η οποία στον απόηχο της αιματηρής αποκάλυψης , έχουμε τις Τζεν και Τζούντι να παλεύουν να κρατήσουν κρυφό το σκοτεινό μυστικό τους. Αλλά μια απρόσμενη άφιξη τις αγχώνει. Έρχεται στίς 8/5

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

Την παράσταση όμως κλέβουν 3 πολύ καλές σειρές , που σίγουρα θα μονοπωλήσουν τον ενδιαφέρον σας . Έχουμε και λέμε :

Ξεκινάμε με την μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας “Into the Night” , που μας έρχεται από το Βέλγιο και η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Jacek Dukaj , με τον τίτλο The Old Axol και με υπόθεση -τουλάχιστον- ενδιαφέρουσα : Όταν ξαφνικά ο ήλιος αρχίζει να σκορπά τον θάνατο, οι επιβάτες μιας νυχτερινής πτήσης από τις Βρυξέλλες κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν με κάθε μέσο. Πρεμιέρα την Πρωτομαγιά .

Συνεχίζουμε με την επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα του Ryan Murphy με την νεα του σειρά “Hollywood”, η οποία θα μας διηγηθεί την ιστορία μιας παρέας ηθοποιών στο μεταπολεμικό Hollywood που προσπαθεί να πιάσει την καλή στη Μέκκα του σινεμά. Η σειρά θα κάνει -και αυτή- πρεμιέρα την Πρωτομαγιά .

Το “κερασάκι” όμως είναι η εμφάνιση του Steve Carell σε στυλ … Office , με την ολοκαίνουρια σειρά “Space Force” . Η σειρά έχει πάρει την έμπνευση της από μια ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, μέσω της οποίας εκφράστηκε η επιθυμία για τη δημιουργία ενός έκτου κλάδου των στρατιωτικών δυνάμεων με το όνομα “Space Force”. Στόχος του νέου κλάδου είναι να ‘υπερασπιστεί τους δορυφόρους από επιθέσεις’ και να ‘εκτελεί άλλα καθήκοντα σχετικά με το διάστημα’… ή κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η ιστορία των αντρών και γυναικών που πρέπει να ανακαλύψουν τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Ο Greg Daniels του The Office δημιούργησε την σειρά μαζί με τον Steve Carell, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τους John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, and Diana Silvers, Jimmy O. Yang, Don Lake, Alex Sparrow και άλλους. Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και θα βγει στις 29 Μαϊου.

Στο τμήμα των πρωτότυπων ταινιών , ξεχωρίσαμε το δυνατό και καθηλωτικό δράμα από τον συνσεναριογράφο του Black Panther Joe Robert Cole, και με πρωταγωνιστές τους Ashton Sanders (Moonlight), Jeffrey Wright (Westworld), Isaiah John (Snowfall) και Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen).

Υπόθεση : Εκτίοντας την ποινή του στη φυλακή, ένας νεαρός θυμάται τους ανθρώπους, τις καταστάσεις και το σύστημα που τον ώθησαν να ακολουθήσει το μονοπάτι του εγκλήματος.

Έρχεται την 1η Μαίου.

Ο πραγματικός χαμούλης όμως γίνεται στο τμήμα των ταινιών εκτός Netflix που θα μας κακομαθαίνει (όπως βέβαια κάθε μήνα) με αγαπημένες ταινίες, οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο , ανάγκη … αλλά και ώρα. Αν και περιμένουμε εκπλήξεις -τύπου Godfather- που μπαίνουν σφίνα στο “προγραμμά” του , να αναφέρουμε ενδεικτικά τα παρακάτω : The Age of Innocence, Dune, Equalizer 2, Skyscraper, Mamma Mia! Here We Go Again , Wayne’s World, The Wedding Singer, Slender Man , Anaconda , την mindfuck ταινιάρα του Alex Proyas, Dark City και πολλά άλλα.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς , ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το αναλυτικό video με όλες τις κυκλοφορίες , που ακολουθεί.

 

Πηγή: http://www.cineramen.gr