1. Η Alba Flores γνωστή ως Nairobi είναι ανιψιά της γνωστής τραγουδίστριας Rozario Flores ενώ πατέρας ήταν ο τραγουδιστής Antonio Flores ο οποίος αυτοκτόνησε στα 33 του από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
  2. Το γέλιο του Jaime Lorente, Denver για τους φίλους δεν είναι το πραγματικό. Όπως είπε: “Ήμουν στο σπίτι και προσπαθούσα να μάθω το ρόλο μου. Το γέλιο μου βγήκε τελείως τυχαία σε κάποια φάση και μου άρεσε πολύ. Μετά μου ήταν δύσκολο να το ξαναπετύχω και το δοκίμασα ξανά και ξανά, ώσπου το κατάφερα και το κρατήσαμε”.
  3. Η επιθεωρήτρια Rackel Murillo (Itziar Ituño) ή πλέον Lisboa Έχει σπουδάσει Θέατρο, αλλά και Κοινωνιολογία. Η ίδια έχει υπάρξει τραγουδίστρια σε τρεις μπάντες, στους Dangiliske, στους EZ3, και στους INGOT.
  4. Η διοίκηση του Νομισματοκοπείου δεν έδινε άδεια για τα γυρίσματα για λόγους ασφαλείας, οπότε η παραγωγή έπρεπε να επιλέξει ένα άλλο κτήριο. Τα γυρίσματα από τους εσωτερικούς χώρους του Νομισματοκοπείου, εκεί δηλαδή που γίνεται η ομηρία και διαδραματίζεται η περισσότερη ώρα της σειράς, έχουν γίνει στο κτήριο του Ανώτατου Συμβούλιου Επιστημονικής έρευνας – Το μεγαλύτερο δημόσιο ίδρυμα στην Ισπανία που βρίσκεται κι αυτό στην Μαδρίτη. 
  5. O Berlin με τον Profesor είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλή αδέρφια.
  6.  Το κτήριο που γίνονται τα γυρίσματα, η εκπαίδευση καθώς και η ξεκούραση των ληστών στο Τορελοδόνες λέγεται Finca El Gasco.
  7.  Λέγεται πως η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Το 2014 έπιασαν 8 τύπους που υποπτεύονταν ότι ετοίμαζαν εισβολή σε ένα από τα πιο σημαντικά γραφεία εκτύπωσης χρήματος στην Ευρώπη. Πάνω τους κουβαλούσαν όπλα, εκρηχτικά, αλεξίσφαιρα γιλέκα και άλλα τέτοια. Βέβαια χωρίς την παρέα του El Professor κατέληξαν στην φυλακή!
  8. Επίσης οι σεναριογράφοι ήθελαν αρχικά να έχουν όλοι θανατηφόρες ασθένειες και όχι μόνο ο Berlin (Pedro Alonso) και να ήταν αυτό που τους ένωνε να κάνουν την «ληστεία».
  9.  Ο χαρακτήρας της Tokio (Ursula Corbero), είναι εμπνευσμένος από τη Mathilda (Natalie Portman) στην ταινία Léon (1994).
Διαβάστε επίσης  Γυναίκα & Άθληση: Όσα πρέπει να γνωρίζεις από τον Μανώλη Λουπασάκη

https://www.youtube.com/watch?v=spCdFMnQ1Fk 

Argy Papadaki για το Chillin news