“Αρχίζω και τρελαίνομαι κι αλλάζω χαρακτήρα γιατί αγάπη έδωσα κι αγάπη δεν επήρα”

Ένα τραγούδι που ο κόσμος ξεσηκώνεται και το τραγουδάει από την αρχή ως το τέλος, ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από το κόσμο γιατί το άκουσαν πρώτη φορά από τον Μανώλη Κονταρό, από την δική του ξεχωριστή χροιά και επαναστατικό αέρα του περήφανου Αποκόρωνα όπου έχει και καταγωγή.

 

 

Για τον Μανώλη Κονταρό όποιον και να ρωτήσεις θα έχει μια καλή κουβέντα να μας πει γι ´αυτόν, μιλάει με τον κόσμο γνωρίζοντας έναν έναν με το όνομα του, κάτι πολύ σπουδαίο για κάποιον που έχει γυρίσει όλο το κόσμο με τις παρέες του και τα τραγούδια του.

Περίοδο καραντίνας και μας χάρισε το πιο βαθύ τραγούδι σε στοίχους του Σήφη Δοκιμάκη.

“Ήρθανε μέρες άδουλες
και νύχτες ψυχοφθόρες
που ξεχωρίζουνε δικούς
και καταλιούνε φίλους,
σχολειά δε λειτουργούνε μπλιο
οι γ´εκκλησιες σφαλίξαν
κι Ανάσταση θα κάνομε
δίχως φιλί τσ´αγάπης
και δίχως μεταλάβωση”

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

 

 

 

Μανώλη μου καλησπέρα!!Χρόνια πολλά με υγεία!!!
Σε βρίσκω σπίτι σου λόγω καταστάσεων «καραντίνας» που μας επιβάλλουν να μείνουμε μέσα για το καλό όλων μας.
Καταλαβαίνω λόγω της δουλειάς σου είναι κάτι πρωτόγνωρο για εσένα, θα ήθελα να μου περάσεις τα θετικά που έφεραν για σένα αυτές οι μέρες .

Σε αυτή την δύσκολη θέση που έχουμε έρθει και είμαστε στην καραντίνα έχει και κάποια θετικά. Εγώ προσωπικά έχω ξεκουραστεί πάρα πολύ προσπαθώ να είμαι ήρεμος να χαρώ στιγμές με την οικογένειά μου που τις είχα στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.
Πιστεύω ότι όλους αυτή κατάσταση θα μας κάνει να δούμε τις αξίες της ζωής καλύτερα, να βάλουμε πιο σωστά τις προτεραιότητες στη ζωή μας και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο που έχει διαρκέσει αυτή η καραντίνα να γίνομαι πολύ σοφοί.

Αυτές τις μέρες η επικοινωνία με φίλους, γνωστούς είναι κάτι που το επιδιώκεις, το αναζητάς;

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Προσπαθώ να επικοινωνώ όσο γίνεται με πολλούς φίλους μου είτε μέσα από το διαδίκτυο είτε τηλεφωνικά και μάλιστα ένα απόγευμα είχε πάρει ο Μαγγελακης Γιώργος FaceTime Και μου έπαιζε και το τραγουδούσα και την ημέρα του Πάσχα είχε πάρει τηλέφωνο ο παιδικός μου φίλος Μιχάλης Τζουγανάκης, πήγε πάρα πολλή ώρα, μου έπαιζε λαούτο και τραγουδούσαμε, εγώ στην καραντίνα μου έχω περάσει πολύ όμορφα.

Μανώλη μου δυο λόγια για τον κόσμο που περιμένει τα γλέντια σου ξανά.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να βγει υγιής από όλο αυτή την δοκιμασία που περνάμε και να παραμείνει ήρεμος, να έχει αγάπη, να συνεχίζει να έχει αγάπη για το συνάνθρωπο του γιατί τώρα που θα ξανά συναντηθούμε και θα ξαναβρεθούμε θα’ναι δύσκολα να ξανά περπατήσουμε μαζί συγγενείς και φίλοι, χρειάζεται λοιπόν πολλή αγάπη να γίνουνε οι βηματισμοί μας.

Ευχαριστώ πραγματικά για το χρόνο σου..το εκτιμώ ιδιαίτερα ..σαν να είμαι εκεί να τα λέμε μαζί..αλλά θα γίνει!!Με καλό σύντομα από κοντά!

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)

ΥΓ. Και όπως λέμε πάντα: Μπαίνετε και ενημερώνεστε από το προσωπικό κανάλι του καλλιτέχνη, τη σελίδα του για νέα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους.

 

https://www.youtube.com/channel/UCQpDD5-Eqq0h0uvVVEV2Chg/featured

https://www.facebook.com/kontarosmanolis/

#xrysesxordes_stellamanousaka
#kritikorama_fm_938
#ChillinFreePress

#ΜένουμεΣπίτι
#ΜένουμεΣπίτι_ΑκούμεΚρήτη

 

https://instagram.com/manousaka_stella?

https://www.facebook.com/groups/stellamanousakaxrusesxordes/?ref=share