Το Kayak είναι ΜΑΓΕΙΑ!

Μετά τη Γλυφάδα, τη Πλάκα, τη Μύκονο, τη Σαντορινή, τη Κεφαλονιά και πολλές ακόμα πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα Χανιά αποκτούν το δικό τους Kayak Boutique!
Στo Κατάστημα της οδού Χάληδων 36-38, θα βρείτε περισσότερες από 80 γεύσεις παγωτού: τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες. Γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά. Γεύσεις που δεν είχατε φανταστεί και που πρώτοι εισήγαγε η Kayak στην ελληνική αγορά!
Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Original Greek FrozenYogurt παράγεται με 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι. Στην Kayak Healthy Collection θα βρείτε παγωτά Χωρίς Γλουτένη, παγωτά Χωρίς Λακτόζη, Βιολογικά παγωτά και παγωτά με Βουβαλίσιο Γάλα, αλλά και το καινοτόμο αλμυρό παγωτό.

 

Το Kayak είναι ΕΜΠΝΕΥΣΗ!

Ήταν άλλωστε η πρώτη εταιρεία παγωτού και γλυκών στην ελληνική αγορά, η οποία προχώρησε σε αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, με στόχο να προσφέρει στο κοινό τους πιο gourmet συνδυασμούς ποιότητας και γευστικής απόλαυσης:

Διαβάστε επίσης  Issue 787

Αποκλειστική συνεργασία με τον pastry chef Pierre Hermé για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής collection γλυκών Kayak by Pierre Hermé (2008)
Συνεργασία της Kayak με τον Στέλιο Παρλιάρο για τη δημιουργία του επιδορπίου – παγωτού Chocolate Crumble (2004)
Συνεργασία με τον pastry chef Alain Chartier για τη διοργάνωση εξειδικευμένου σεμιναρίου με θέμα την παρασκευή παγωτού στη σχολή chef Le Monde (2003)

 

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα στην οδό Χάληδων 36-38 και απολαύστε τη Μαγεία Kayak από τη Τρίτη 5 Μαϊου !!!

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του καταστήματος:

https://www.facebook.com/kayakchania/

https://www.instagram.com/kayakchania/?hl=el