Ένας Ισπανός παρουσιαστής ειδήσεων πιάστηκε να «απατά» την κοπέλα του καθώς μία ημίγυμνη γυναίκα φάνηκε στο πλάνο την ώρα που πραγματοποιούσε ζωντανή μετάδοση από το σπίτι του.
Ο Ισπανός παρουσιαστής, Αλφόνσο Μέρλος ήταν φιλοξενούμενος με βιντεοκλήση στο κανάλι του YouTube «Estado de Alarma», όταν οι τηλεθεατές παρατήρησαν την ύπαρξη μία ημίγυμνης γυναίκας πίσω του και η οποία δεν ήταν η σύντροφος του η Μάρτα Λόπεθ.
Αργότερα αναγνωρίστηκε ως η 27χρονη δημοσιογράφος Αλέξια Ρίβας, ενώ ξέσπασε και ένας σχετικός σάλος καθώς ο δημοσιογράφος βρέθηκε να απατά την κοπέλα του και να έχει παραβιάσει τα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον νέο κορονοϊό.

Ο 41χρονος δεν είπε κάτι για μέρες προτού δηλώσει ότι η σχέση του με τη Μάρτα είχε τελειώσει πριν πιαστεί με την Αλέξια.
Ο Αλφόνσο μάλιστα απολογήθηκε για τον πόνο που προκάλεσε στη Μάρτα στο «Ana Rosa show», ένα τοκ σόου της Ισπανίας.
«Εάν πιστεύεις ότι η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή ή τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, δεν έχω πρόβλημα να ζητήσω συγχώρεση, αλλά ο σκοπός μου δεν ήταν να πληγώσω κάποιον».
Η Αλέξια ισχυρίστηκε ότι έβλεπε τον Αλφόνσο αρκετές εβδομάδες πριν την πιάσει η κάμερα σε ζωντανή μετάδοση.

Διαβάστε επίσης  Γιατί νιώθουμε ενοχές για το φαγητό και τι μπορούμε να κάνουμε;

«Δεν είχαμε σχέση, μου είπε ότι ήταν ελεύθερος και βρισκόμασταν για τρεις εβδομάδες», δήλωσε σε ισπανικά μέσα.
Ωστόσο η Μάρτα είπε ότι ήταν μαζί όταν συνέβη το περιστατικό και το χαρακτήρισε ως «δυσάρεστο» και «ντροπιαστικό»
Σύμφωνα με τον ισπανικό ιστότοπο Lecturas, το ζευγάρι είχε καυγαδίσει σχετικά με τον πρώην σύζυγο της Μάρτα με τον οποίο έχει ένα παιδί και είχαν περάσει τέσσερις μέρες χωριστά, περίοδο κατά την οποία συνέβη το περιστατικό.

Δείτε το video

Πηγή: http://reader.gr