Ένα δώρο σημαντικής αξίας με αφορμή την επανέναρξη των εργασιών του χαρίζει το eyemazingoptical σε συνεργασία με το chilloutnews.gr . Ο διαγωνισμός τρέχει παράλληλα στο λογαριασμό της chillin στο instagram αλλά και στο λογαριασμό του καταστήματος. Η νικήτρια θα βγει μέσω συμψηφισμού σχολίων. Σήμερα 15/5 είναι η τελευταία μέρα για να δηλώσεις συμμετοχή!!!

Ακολουθήστε το link και δηλώστε συμμετοχή!!!

View this post on Instagram

?GIVEAWAY? ________________________________ Σε συνεργασία με την @eyemazingoptical Μια τυχερή κερδίζει τα εικονιζόμενα γυαλιά ηλίου Πάρτε μέρος ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: •follow @eyemazingoptical •follow @chillinpress •like στη φώτο •comment με tag μία φίλη σου ?️ (Μπορείτε να βάλετε όσες συμμετοχές θέλετε) ?️Ο διαγωνισμός τρέχει και στα δύο προφίλ και η νικήτρια θα βγει μέσω συμψηφισμού σχολίων. BONUS: έξτρα συμμετοχή για όσες βάλουν σε story το διαγωνισμό! ________________________________ ✔Για έγκυρη συμμετοχή ακολουθήστε όλα τα βήματα ❤ Λήξη 15/5 ❤ Good Luck ☆ . . . #eyemazing #opticalstore #chillinfreepress #giveaway #summergift #summerdays #smile #fashion #opticalfashion #dayslikethis #summerinchania #opticalchania #beststore #specialgift #fun #protection #pleasure #beachdays #holidays #trend #instaphoto #instapeople #instagifts #instafaces #instasmiles #passionforfashion #bestgift #joinus

A post shared by Chillin Free Press (@chillinpress) on

 

To αγαπημένο κατάστημα οπτικών των Χανίων eyemazing επέστρεψε  από τη Δευτέρα 4 Μαϊου για να μας παρουσιάσει τη νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως που θα φορεθούν και φέτος.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στην οδό Σφακίων 27-29.

Για την chillin free press

Ανδρέας Γαρυφαλής

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!