“Άδειες καρέκλες – Empty chairs” Συμμετοχή της εστίασης στη συμβολική διαμαρτυρία την Τετάρτη 6 Μαΐου

Με μια πρωτότυπη εκδήλωση – διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού.

Όπως βλέπετε και στη φωτό, εκατοντάδες άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν στην πλατεία μπροστά από την πύλη του Βραδεμβούργου. H διαμαρτυρία του κλάδου εστίασης στο Βερολίνο, φαίνεται να τροφοδότησε παρόμοιες σκέψεις στην χώρα μας που πλήττεται από τις συνέπειες της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης της χώρας, προγραμματίζουν παρόμοια διαμαρτυρία σε κεντρικά σημεία των πόλεων, με άδειες καρέκλες, μια συμβολή διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής που κάνει ο κλάδος της εστίασης και του τουρισμού (empty chairs – άδειες καρέκλες). Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εκδήλωση – συμβολική διαμαρτυρία προγραμματίζεται για την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 8 το βράδυ, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

 

Περισσότεροι από 30 σύλλογοι εστίασης από όλη την Ελλάδα ,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο :

Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου

Πληροφορίες για το πλάνο δράσης θα πάρετε στέλνοντας mail στο menoumeoloimazi@gmail.com και από την σελίδα στο Facebook #menoumeolo

 

 

πηγή: http://tempo24news.gr