«Μπορεί να μην υπάρξουν τον πρώτο καιρό οι στενές επαφές που θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες γυρίσματος»

Οι «Άγριες Μέλισσες», όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα του Ant1 βγήκαν από τον «πάγο» που είχαν μπει λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόσθηκαν για να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού και οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πάλι γυρίσματα.

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο τηλεοπτικός «Κλεομένης», το πρωί της Πέμπτης, μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και εξήγησε πως θα υπάρξουν νέα δεδομένα στα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού.

«Μπορεί να μην υπάρξουν τον πρώτο καιρό οι στενές επαφές που θα ήταν σε φυσιολογικές συνθήκες γυρίσματος. Μπορεί να μη σκύψω να φιλήσω σε μια σκηνή την Πηνελόπη μου ή τον Μελέτη» ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός τόνισε: «Ο Δημήτρης είναι μια μεγάλη ιστορία του Κλεομένη και όσο περνάει ο καιρός θα αποδειχτεί. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος που γράφτηκε το σενάριο για να δείξει ότι και αυτός ο ρόλος, ο Κλεομένης, που έχει κάνει όλα αυτά, έχει κι αυτός τον προσωπικό του Γολγοθά, το προσωπικό του παρελθόν. Θα του δοθεί η ευκαιρία, νομίζω, να δικαιολογήσει μέρος των πράξεών του και του χαρακτήρα του. Έχει και αυτός τις ρωγμές του, τα συναισθήματά του. Θα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία μέχρι το τέλος του».

Διαβάστε επίσης  Το Τριώδιο ξεκινάει από το Bras de Frères!

 

 

 

 

 

 

πηγή: http://newsbeast.gr