“Μανώλης Μπομπολάκης και Γιάννης Μαρτσάκης” Δυο καταξιωμένοι μουσικοί ,ο καθένας ξεχωριστά, έχουν καταφέρει να τους αγαπήσει και να τους ξεχωρίσει ο κόσμος με τη μουσική τους, το τραγούδι τους τη προσωπικότητα τους. Ο χρόνος τους σμίγει στο πάλκο,μετρούν σχεδόν 9 χρόνια κοινής μουσικής πορείας και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ονειροπάλεμα” που περιέχει 9 νέα τραγούδια και ένα παραδοσιακό.


Αυτόν τον καιρό μέσα από το κανάλι τους στο You Tube μας παρουσιάζουν αγαπημένα τραγούδια από τη ζωντανή εμφάνισή τους στο Κρητικό κέντρο “Κοντυλιές” στο Νομό Χανίων.

 

 

Μανώλη και Γιάννη σας βρίσκω για πρώτη φορά χώρια μετά από τόσο καιρό, ο καθένας στο σπίτι του με τις οικογένειες σας.Πως το βιώνετε όλο αυτό το κομμάτι της καραντίνας και τι θα θέλατε να μοιραστείτε με τον κόσμο που περιμένει πως και πως τα γλέντια σας.
Μανώλης Μπομπολάκης: Όπως όλος ο κόσμος έτσι κι εγώ, οι συνεργάτες μου και όλοι οι συνάδελφοι του χώρου μας έχουμε περιορισμένες δραστηριότητες λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και θεωρώ πως πρέπει να είμαστε έτσι όλοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν την κατάσταση. Μέσα απο όλο αυτό υπάρχουν όμως και θετικά, όπως το να έχω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, να επικοινωνώ με τους φίλους μου συχνότερα μέσω της τεχνολογίας πλέον και να εχω αρκετό χρόνο να μελετήσω μουσικά. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο υγεία πάνω απο όλα και υπομονή για να ξεπεράσουμε αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε!

Διαβάστε επίσης  Του Λωλοστεφανή - by GAS Motosport Culture

Γιάννης Μαρτσάκης Η νέα αυτή πραγματικότητα μας έκανε να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα από τις καθημερινές συνήθειες και τη ζωή μας γενικότερα. Μας έκανε να εκτιμήσουμε περισσότερο την αξία της υγείας μας, σωματικής και πνευματικής όπως και να καταλάβουμε τη σημαντικότητα της οικογένειας και των ηλικιωμένων. Επίσης μας έκανε πιο προσεκτικούς στα θέματα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας. Η μουσική μας ζωή άλλαξε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει και να λειτουργεί. Έγιναν πολλές και όμορφες προσπάθειες από μουσικούς, τραγουδιστές, στιχουργούς, μουσικούς παραγωγούς, ραδιοσταθμούς και δισκογραφικές εταιρείες που απέδειξαν ότι στις δύσκολες στιγμές μπορούμε αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας να κάνουμε θαύματα. Αυτό φάνηκε από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου που αγκάλιασε την κάθε προσπάθεια. Η χαρά μας να συμμετέχουμε σε τέτοιες πρωτοβουλίες είναι μεγάλη, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει η δυνατότητα της προσωπικής επαφής των καλλιτεχνών με το κοινό μέσω των ζωντανών εμφανίσεων. Εύχομαι όλα να τελειώσουν σύντομα και να επανέλθουμε στην κανονικότητα υγιείς, σοφότεροι και με περισσότερη όρεξη για τη ζωή. Μένουμε ασφαλείς, ακούγοντας πάντα Κρητική μουσική!

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

https://www.facebook.com/pages/category/Musician-Band/%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-171430443059809/

Ευχαριστούμε πολύ την Στέλλα Μανούσακα που για περισσότερα από 15 χρόνια μέσα από το ΚΡΗΤΙΚΌΡΑΜΑ 93,8fm και την εκπομπή της “Χρυσές χορδές”, με αναμεταδόσεις τραγουδιών, αφιερώματα, παρουσιάσεις δίσκων και βιβλίων ακόμη και με ζωντανή μουσική, ενημερώνει όσους αγαπούν την Κρητική μουσική για ότι νέο υπάρχει στο χώρο. Η χαρά μας είναι πάντοτε μεγάλη, πόσο μάλλον τώρα που κληθήκαμε να συμμετάσχουμε στο νέο της αυτό εγχείρημα στην ηλεκτρονική εφημερίδα Chilloutnews.
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνει, να είναι πάντα έτσι χαμογελαστή και κεφάτη όπως τώρα και να μας χαρίζει όμορφες στιγμές.
Στέλλα σ’ευχαριστούμε
Μανώλης Μπομπολάκης & Γιάννης Μαρτσάκης

•Ευχαριστώ για την παρέα σας όλα αυτά τα χρόνια και γι αυτή την συνομιλία μας!!!
Μόνο ξεχωριστά για εσάς προσωπικά και δυνατοί στη κοινή σας μουσική πορεία .
Δίπλα σας με εκτίμηση.

ΥΓ. Και όπως λέμε πάντα: Μπαίνετε και ενημερώνεστε από το προσωπικό κανάλι του καλλιτέχνη, τη σελίδα του για νέα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

https://www.youtube.com/channel/UC5aQtcilz5Xq3wF2maFA7xA

https://www.facebook.com/%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE

https://instagram.com/bobolakis_martsakis?igshid=yjfm2c5z82ab

#xrysesxordes_stellamanousaka
#kritikorama_fm_938
#ChillinFreePress

#ΜένουμεΣπίτι
#ΜένουμεΣπίτι_ΑκούμεΚρήτη

https://instagram.com/manousaka_stella?