Η πρώτη μας επίσκεψη στην παραλία δεν θα αργήσει να έρθει, μιας και το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει, ο ήλιος λάμπει και η μέρα έχει μεγαλώσει. Κοντεύει να μπει το καλοκαίρι. Το μαύρισμα, πάντα με αντηλιακή προστασία, είναι κάτι που αγαπάμε οι περισσότερες γυναίκες, κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Λίγο πριν βγούμε στον ήλιο λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε μερικά πράγματα, κάποιες θεραπείες, ακόμη και μόνες μας στο σπίτι, για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας ώστε να αποκτήσει το ιδανικό μαύρισμα.

Μάλιστα, επειδή ο καιρός ευνοεί, μπορούμε να ξεκινήσουμε και από τώρα, βάζοντας αντηλιακό ακόμα και για μία μικρή βόλτα κοντά στη γειτονιά μας ώστε να απολαμβάνουμε τη χαλαρή tanning περίοδο που έχει ξεκινήσει!

Το μαύρισμα, πάντα με αντηλιακή προστασία, είναι κάτι που αναζητάμε οι περισσότερες γυναίκες. Λίγο πριν βγούμε στον ήλιο λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε κάποιες θεραπείες, μόνες μας στο σπίτι, να προετοιμάσουμε το δέρμα μας και να αποκτήσουμε το ιδανικό μαύρισμα.
Κεφάλαιο απολέπιση, η θεραπεία που ανανεώνει την επιδερμίδα και την βοηθά να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, τα οποία ευθύνονται για τη θαμπή όψη της.
Επιπλέον όταν έχουμε κάνει απολέπιση στο πρόσωπο ή το σώμα, οποιοδήποτε προϊόν εφαρμόζουμε στη συνέχεια, μπορεί να διεισδύσει καλύτερα και να εισχωρήσουν όλα τα ωφέλιμα συστατικά.

Διαβάστε επίσης  AlmyVita: Η πολυτέλεια που σας αξίζει..τώρα δίπλα σας!

πηγή: http://bovary.gr