Τραγικές στιγμές βιώνουν οι φουσκωτοί της χώρας αφού λόγω της δίμηνης καραντίνας ξεφούσκωσαν τουλάχιστον κατά 50%, όπως αποκαλύπτει έρευνα που δημοσιεύει το περιοδικό «Ο Σφίχτης Μου και Εγώ».

Σύμφωνα με την έρευνα, η έλλειψη πρόσβασης στα γυμναστήρια το τελευταίο δίμηνο έχει οδηγήσει σε μείωση φουσκώματος που σε ορισμένες περιπτώσεις που αγγίζει το 50%, με ανεπίσημα στοιχεία να κάνουν λόγο για πολύ παραπάνω.

Παράλληλα, ελεύθερη πτώση σημειώνουν οι σέλφι με αμάνικες φανέλες μπροστά σε καθρέφτες αφού, όπως είναι γνωστό, αν δεν φωτογραφηθεί κάποιος στον καθρέφτη του γυμναστηρίου είναι σαν να μην γυμνάστηκε.

Σε απόγνωση και οι ρακετάδες της χώρας

Σε απόγνωση άλλωστε βρίσκονται και οι ρακετάδες της επικράτειας, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης τους, όπως για παράδειγμα να δοθεί επίδομα αγοράς ρακέτας και μικροσκοπικών μαγιό, αλλά και να ανοίξουν άμεσα οι οργανωμένες παραλίες ώστε να μπορούν να παίζουν πάνω από τα κεφάλια των λουόμενων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή η εποχή από το Πάσχα και μετά είναι η κρίσιμη περίοδος αναπαραγωγής των ρακετάδων, οι οποίοι με τον ερχομό της άνοιξης κάνουν τις φωλιές τους στις παραλίες της χώρας.

Διαβάστε επίσης  Cabana Mare Beach Club & Cabana Mare Disco are coming! (04/5)

Ανεπηρέαστοι πάντως από την καραντίνα φαίνεται να έχουν μείνει όσοι είχαν σκοπό να ξεκινήσουν γυμναστήριο τα τελευταία 10 χρόνια αφού, σύμφωνα με την έρευνα, η εμφάνιση του κορωνοϊού τους έδωσε μια τέλεια δικαιολογία να μην το ξεκινήσουν.

Πηγή: https://tovatraxi.com