Kαι περπάτησαν σε αυτό οι Irina Shayk, Ashley Graham, Miranda Kerr και πολλές ακόμα.

H Carine Roitfeld, η πρώην διευθύντρια της Γαλλικής Vogue και νυν εκδότρια του δικούς οnline περιοδικού μόδας, του CR Book, έκανε πράξη αυτό που σκεφτόντουσαν πολλοί άνθρωποι της μόδας το τελευταίο διάστημα: ένα high-fashion show το οποίο πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά διαδικτυακά και μπορείς να το βρεις στο παρακάτω video. Διάσημα μοντέλα όπως οι: rina Shayk, Karen Elson, Winnie Harlow, Ashley Graham, Eva Herzigova, Carolyn Murphy, Anok Yai, Alessandra Ambrosio, Stella Maxwell, Candice Huffine και Halima Aden, έκαναν πασαρέλα σε χώρους του σπιτιού της περνώντας με τον δικό τους τρόπο το μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Η όλη διοργάνωση άλλωστε είχε ως απώτερο σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τον amfAR Fund το οποίο προσφέρει τα έσοδά του στον αγώνα ενάντια στον COVID-19. «Όλο αυτή η πρωτότυπη επίδειξη μόδας δεν αφορά μόνο τη διασκέδασή μας. Έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία θα μπορέσουν να ανακουφίσουν τους συνανθρώπους μας που μάχονται με τον Κορονοϊό. Σήμερα δεν είμαι εγώ το fashion icon, είδωλά μου είναι όλοι εκείνοι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι εργαζόμενες σε παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ. Εκείνοι οι άνθρωποι που πρέπει να είναι έξω και να εργάζονται όσο εμείς μένουμε μέσα και είμαστε ασφαλείς», δήλωσε η Roitfeld στην αρχή του video.

Διαβάστε επίσης  Γνωρίστε to Katharo!

Όπως θα δεις, πριν και μετά από αυτό το ιδιότυπο αυτό catwalk, παρεμβάλλονται δηλώσεις διάσημων σχεδιαστών, καλλιτεχνών και ανθρώπων της μόδας δείχνοντας την στήριξη τους όχι μόνο σε μία βιομηχανία που βάλλεται αλλά και στους ανθρώπους έξω από αυτήν που συνεχίζουν το ηρωικό τους έργο για να μείνουμε όλοι υγιείς και να μας βρει η επόμενη μέρα ενωμένους και δυνατούς. Καλή προβολή!

Πηγή: queen.gr