Στις 18 Μαΐου «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα
Με συγκεκριμένο πλαίσιο οι περιορισμοί στις μετακινήσεις από και προς τα νησιά. Στις 18 Μαΐου «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική χώρα.
Αν και η κυβέρνηση σχεδιάζει να άρει τους περιορισμούς στις μετακινήσεις λόγω κορωνοϊού σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα στις 18 Μαΐου, στα νησιά αυτή η ημερομηνία δεν μοιάζει να αποτελεί επιλογή.

Σύμφωνα με το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, στο κυβερνητικό επιτελείο σχεδιάζουν να άρουν τη μετακίνηση προς και από τα νησιά, αν η καμπύλη των κρουσμάτων παραμείνει χαμηλή, στα μέσα με τέλη Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει πως χάνεται για τους επαγγελματίες και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ωστόσο, και πάλι τα ταξίδια σε Αιγαίο και Ιόνιο δεν θα θυμίζουν σε τίποτα την προ-καραντίνας εποχή, καθώς θα γίνονται εντός συγκεκριμένου πλαισίου.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε πως τα μέτρα που θα αφορούν στις μετακινήσεις από και προς τα νησιά θα έχουν συγκεκριμένο πλαίσιο αλλά και προϋποθέσεις, μεταξύ αυτών η μείωση κατά 50% στην επιβίβαση των ταξιδιωτών.

Διαβάστε επίσης  20 χρόνια Energy Fitness party at Bras de Freres!

 

Πηγή: athensvoice.gr