Η Adele επέστρεψε με ένα καινούριο άλμπουμ αλλά και μια καινούρια- πιο αδυνατισμένη- σιλουέτα που δείχνει ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Η διάσημη τραγουδίστρια μετά την γέννηση του γιου της έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και είχε τον χρόνο –όπως έχει δηλώσει- όχι μόνο να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και να κάνει αλλαγές στον τρόπο ζωής της για να είναι πιο υγιής.

Στα βραβεία Grammys το 2012 ήταν η πρώτη φορά που περπάτησε στο κόκκινο χαλί εμφανώς πιο αδύνατη μετά την εγκυμοσύνη της –είχε χάσει 28 κιλά- και από τότε ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή αλλά και ένα πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με τον σύντροφό της, Simon Konecki. Έκοψε το κάπνισμα και κάνει Pilates και γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα με personal trainer, γιατί όπως λέει, θέλει να είναι υγιής όχι όμορφη.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών της ήταν εμφανή στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Saturday Night Live όπου τραγούδησε δύο νέα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ. «Πάντα με ρωτούσαν για τα κιλά μου και το στιλ μου» είπε στην εκπομπή 60 Minutes, εξηγώντας ότι «είναι ενοχλητικό που δεν κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις στους άντρες. Αλλά αυτό που εντυπωσίαζε πάντα τον κόσμο είναι το γεγονός ότι είχα μια plus size σιλουέτα και κατάφερα να γίνω επιτυχημένη».

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Όπως, βέβαια, έχει πει πολλές φορές «δεν κάνω μουσική για τα μάτια αλλά για τα αυτιά» για αυτό δεν την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν βλέπεις την μουσική, την ακούς, οπότε τι σημασία έχει;».

Πηγή: joytv.gr