Από την 1η Ιουνίου οι Lufthansa, Eurowings και SWISS θα επαναφέρουν 160 αεροσκάφη, τα οποία θα κατευθύνονται την Κρήτη, τη Μαγιόρκα και σε ένα σύνολο 106 προορισμών σε Ευρώπη και Γερμανία.

Οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου ανταποκρίνονται στον ενδιαφέρον των επιβατών, το οποίο αναζωογονείται ύστερα από τη σταδιακή άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών στα γερμανικά κρατίδια και την Ευρώπη.

Το μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Lufthansa, Harry Hohmeister, αναφέρει:
«Αισθανόμαστε μία μεγαλύτερη επιθυμία εκ μέρους του κόσμου για να ταξιδέψει. Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια ανοίγουν σταδιακά και οι επισκέψεις προς συγγενείς και φίλους είναι και πάλι δυνατές.
Με όλη την απαραίτητη προσοχή θα βοηθήσουμε τους επιβάτες μας να κάνουν, ό,τι δεν μπορούσαν εδώ και καιρό. Είναι προφανές, ότι κύρια προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων μας».

Οι πελάτες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα μέτρα και τις οδηγίες των προορισμών άφιξης, καθώς και ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης θα εφαρμόζονται τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα. Το μέτρο για τη χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της πτήσης έγινε κοινά αποδεκτό από τους επιβάτες της Lufthansa.

Διαβάστε επίσης  Χαΐνηδες live @ Bras de frères (14/4)

Το πρόγραμμα πτήσεων θα ανακοινωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

πηγή: http://money-tourism.gr