Κυριακή 10 Μαΐου γιορτάζουν οι μανούλες όλου του κόσμου. Εμείς βρήκαμε μερικές ιδέες για να κάνετε στη δική σας μανούλα και να την ενθουσιάσετε. Συγκεκριμένα κάθε δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου γιορτάζουμε τη γιορτή της μητέρας, του πιο ξεχωριστού ανθρώπου στη ζωή μας.

Δεν υπάρχει πιο σπουδαίος ρόλος από αυτόν της μητέρας. Κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους και ένας τρόπος να δέιξεις την εκτίμηση και την αγάπη σου θα μπορούσε να είναι ένα μικρό δώρο.

Το πιο γλυκό που θα μπορούσατε να προσφέρετε είναι κάτι χειροποίητο, όπως ένα μπουκέτο με λουλούδια που μαζέψατε μόνες σας με μια αφιέρωση γραμμένη από τα χεράκια σας ή ένα βίντεο που θα το δείτε παρέα.

Ρωτήστε την για τα αξεσουάρ που προτιμάει. Για παράδειγμα, μία εξίσου πρωτότυπη κίνηση θα ήταν μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι που θα φέρουν επάνω τους το μονόγραμμά της.

Αν πάλι είστε από αυτές που δεν θέλουν τέτοιου είδους δώρα, τότε σκεφτείτε να της κάνετε έκπληξη ετοιμάζοντας ένα brunch από τα χέρια σας για να το απολαύσετε παρέα στο μπαλκόνι.

Διαβάστε επίσης  Issue 789

Σκεφθείτε λοιπόν καλά τα χόμπι και τον χαρακτήρα της μητέρας σας όπως για παράδειγμα αν αγαπά τη μαγειρική ή το καλό κρασί ή το διάβασμα και επιλέξετε σύμφωνα με αυτό.

Πάρτε μερικές ιδέες με δώρα που πιστεύω θα σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για αυτή την υπέροχη γιορτή.

Ένα βιβλίο.

Το άρωμά της.

Ένα κραγιόν.

Μία ρόμπα.

Ένα πορτοφόλι.

Ένα καπέλο για την παραλία.

Ένα ολόσωμο μαγιό

Ένα είναι το μόνο σίγουρο πως ό,τι και αν της χαρίσετε θα νιώθει ευτυχισμένη.

Πηγή: https://like.philenews.com/