Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος Queen, Μπράιαν Μέι, απαντά στο αν θα δοθεί τελικά συνέχεια στην πολυβραβευμένη ταινία Bohemian Rhapsody.

Η βιογραφική ταινία Bohemian Rhapsody του 2018 για τη μουσική διαδρομή των Queen, κέρδισε πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και τέσσερα Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου αυτό του καλύτερου ηθοποιού για τον Ράμι Μάλεκ, επιτυχίες που ξεκίνησαν συζητήσεις σχετικά με ένα πιθανό σίκουελ της ταινίας.

Το πολυβραβευμένο Bohemian Rhapsody τελείωσε με τον Φρέντι Μέρκιουρι, να μαθαίνει ότι έχει προσβληθεί από τον ιό του HIV, μη δίνοντας και πολλά περιθώρια για συνέχιση της. Μέσα στη μόδα -ή την αναγκαιότητα για οικονομικούς λόγους- των sequels, εύλογα κάθε φορά που μια ταινία γίνεται μεγάλη επιτυχία αναρωτιέται κανείς εάν θα υπάρξει συνέχειά της.

Το ίδιο συμβαίνει και με το Βohemian Rhapsody, που έσπασε ταμεία και είχε ανάλογη καλλιτεχνική επιτυχία.
Θα υπάρξει, λοιπόν, Bohemian Rhapsody 2; Ποιος θα μπορούσε να απαντήσει πιο υπεύθυνα σε ένα τέτοιο ερώτημα;
Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Μπράιαν Μέι, ο οποίος σε συνέντευξη του στο Rolling Stone ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να συμβεί.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ένα χορταστικό έργο τέχνης!

«Μην νομίζεις ότι δεν το σκεφτήκαμε», λέει.

«Έχουμε μιλήσει. Βασικά δεν το έχουμε στο μυαλό μας, αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, υποθέτω, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο», απάντησε σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου.

Οποιαδήποτε συνέχεια της ταινίας θα πρέπει να επικεντρωθεί στα τελευταία χρόνια του Μέρκιουρι, κατά τα οποία αποχώρησε από τη δημοσιότητα, απομακρύνθηκε από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος και ασχολήθηκε με την αντιμετώπιση της ασθένειάς του και με την ηχογράφηση των άλμπουμ The Miracle και Innuendo.

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που μας ενθουσιάζει», είπε ο Μέι. «Δεν λέω ότι είναι αδύνατο γιατί υπάρχει μια υπέροχη ιστορία, αλλά δεν νιώθουμε ότι είναι η ιστορία που θέλουμε να πούμε αυτή τη στιγμή».

«Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα στην καριέρα μας τα οποία δεν μπορέσαμε να δείξουμε στην ταινία, καθώς έπρεπε να είναι σύντομη για να μπορεί κάποιος να τη δει. Αλλά δεν πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Νομίζω ότι θα πρέπει να στραφούμε αλλού.

Υπήρξαν κάποιες ιδέες που είχαμε, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει συνέχεια. Αλλά το εξετάσαμε πολύ σοβαρά», κατέληξε ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος.

πηγή: http://in.gr