Έπειτα από δύο μήνες, όλοι ανυπομονούν να γυρίσουν στις κουζίνες τους.

Με ένα συγκινητικό και ταυτόχρονα αισιόδοξο βίντεο, η αφρόκρεμα των Ελλήνων σεφ περνά το δικό της μήνυμα σχετικά με την κατάσταση που βιώνει αυτήν τη στιγμή η εστίαση,περιμένοντας την επόμενη μέρα και ασφαλώς το επερχόμενο άνοιγμα των εστιατορίων. Οι κορυφαίοι Έλληνες μάγειρες μεταξύ άλλων απαιτούν “λευτεριά στις κουζίνες” και δηλώνουν “έτοιμοι να επιστρέψουν, δίνοντας ραντεβού στο ίδιο τραπέζι”.

Ντίνα Νικολάου, Γιάννης Μπαξεβάνης, Τάσος Μαντής, Άρης Βεζενές, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Λευτέρης Λαζάρου, Στέλιος Παρλιάρος, Γιάννης Λουκάκος, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Έκτορας Μποτρίνι, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Θοδωρής Παπανικολάου, Σωτήρης Κοντιζάς, Κλεομένης Ζουρνατζής, Πάνος Ιωαννίδης, Περικλής Κοσκινάς, Άκης Πετρετζίκης, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Άγγελος Λάντος, Νίκος Ρούσσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Δημήτρης Κατριβέσης, Γκίκας Ξενάκης, Παναγιώτης Γιακαλής, Αντώνης Δρακουλαράκος, Γιώργος Βενιέρης, Νίκος Καραθάνος, Jean-Charles Metayer, Μιχάλης Νουρλόγλου και δεκάδες άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής εστιατορικής σκηνής μιλούν on camera σε έναβίντεο που διαρκεί σχεδόν 3,5 λεπτά και συνδυάζει την αμεσότητα, το χιούμορ και το συναίσθημα.

Διαβάστε επίσης  Bras de Frères: Η live διασκέδαση στα καλύτερά της! (10/4 - 23/4)

Το βίντεο ανέβηκε στα social media το πρωί της Κυριακής και έγινε αμέσως viral, για όλους τους σωστούς λόγους. Ελπίδα όλων, να βρεθεί η ιδανικότερη λύση για τον κλάδο της εστίασης που υπέφερε πάρα πολύ κατά την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού και, ασφαλώς, να ανοίξουν και πάλι τα εστιατόρια.

Πηγή: https://esquire.com.gr/