Και οι 12 σεζόν του πολυβραβευμένου travel and food show του CNN.

Η βραβευμένη με Emmy εκπομπή του Anthony Bourdain, Parts Unknown, έρχεται στο Netflix. Σύμφωνα με τον λογαριασμό της streaming πλατφόρμας στο Twitter – για το Netflix UK – θα είναι διαθέσιμες και οι 12 σεζόν από την 1η Ιουνίου.

Η δημοφιλής σειρά Anthony Bourdain: Parts Unknown έκανε πρεμιέρα στο CNN το 2013 και διήρκεσε μέχρι 2018, τη χρονιά του θανάτου του. Η σειρά ακολουθούσε τον Bourdain καθώς εξερευνούσε λιγότερο γνωστά μέρη του κόσμου για να ανακαλύψει την κουζίνα και τον πολιτισμό τους. Απέσπασε 12 Primetime Emmy Awards ανάμεσα σε 31 υποψηφιότητες και ένα Peabody Award το 2013.

Κατά τη διάρκεια των 104 επεισοδίων, ο Bourdain ταξίδεψε σε μέρη όπως η Μιανμάρ, το Μαρόκο, το Μπουτάν και το Μεξικό, όπου έκανε συνεντεύξεις σε ντόπιους, αλλά και chefs, δοκιμάζοντας και αναδεικνύοντας την τοπική κουζίνα και την κουλτούρα του εκάστοτε μέρους. Η ομάδα του Parts Unknown βρισκόταν στο Στρασβούργο, όταν αυτοκτόνησε ο αγαπημένος τηλεοπτικός chef.

Διαβάστε επίσης  Trophée Mille 2024: 3η θέση στον 13ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γαστρονομίας για ένα δικό μας παιδί!

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Anthony Bourdain αναμένεται να κυκλοφορήσει υπό τη σκηνοθετική ματιά του Morgan Neville, ο οποίος το 2013 απέσπασε από την Ακαδημία το βραβείο Best Documentary Feature για το 20 Feet from Stardom.

Πηγή: https://esquire.com.gr