Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και το καταλάβατε τώρα που βγήκατε από το σπίτι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας και να αποθηκεύσετε προϊόντα όπως είναι το φον ντε τεν και η πούδρα.

Τη θέση τους παίρνει μια πιο απαλή φόρμουλα που χαρίζει κάλυψη, λάμψη και προστασία. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη σωστή CC Cream.

Το πιθανότερο είναι να μην έχετε ακόμη καταλάβει τι ακριβώς είναι οι CC Creams. Μη σκάτε, εμείς είμαστε εδώ για να σας εξηγήσουμε τα πάντα αλλά και να σας αποκαλύψουμε ποια είναι η ιδανική για σας.

Οι CC Creams περιέχουν συστατικά που καλύπτουν και κάποιες φορές βελτιώνουν μικρές ή μεγαλύτερες ατέλειες όπως είναι τα σημάδια ακμής, πανάδες, κηλίδες και κοκκινίλες.

Επίσης χαρίζουν ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας, δεν φράζουν τους πόρους και προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF που περιέχουν στη σύνθεση τους. Εμείς σήμερα σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας. Εσείς θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει.

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

Chanel CC Cream Complete Correctio SPF 50: Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενώ λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.


Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti Aging CC Cream SPF 10: Πρόκειται για μια απαλή φόρμουλα κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ξηρές επιδερμίδες.


It Cosmetics CC+ Illumination SPF 50+: Προσφέρει υψηλή κάλυψη και απίθανη λάμψη. Αφήνει βελούδινο φινίρισμα ενώ προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου.


La Roche Posay Rosaliac Anti-Redness CC Cream SPF 30: Ό,τι καλύτερο για εσάς που ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα, σημάδια ακμής και κοκκινίλες. Επίσης είναι κατάλληλη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλώνεται εύκολα, καλύπτει τις ατέλειες και προστατεύει από τον ήλιο.


Clinique Moisture Surge CC Cream SPF 30: Πρόκειται για ένα προϊόν με έξτρα ενυδατική δράση ενώ η βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις.


Erre Due CC Cream 7 in 1: .Ενυδατώνει την επιδερμίδα χαρίζοντας φυσικό και λαμπερό φινίρισμα.
bioten CC Cream: Καλύπτει τις ατέλειες ενισχύοντας το φυσικό τόνο του δέρματος και προστατεύει την επιδερμίδα σας παρέχοντας τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival Crete: Συμμετοχές από παντού!

Πηγή: faysbook.gr