Είναι κάποιοι άνθρωποι στη μουσική μας Παράδοση που ταπεινά χαράζουν τη πορεία τους και ο χρόνος τους δίνει δύναμη να δώσουν στη μουσική μας αρχειοθήκη ξεχωριστές ερμηνείες, συνεργασίες ,μουσικές καταξιώσεις.

Ο Μανώλης Χαμογιωργάκης με την δική του ερμηνεία και προσωπικότητα, αγκαλιά το λαγούτο του, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί από τον κόσμο.

Μανώλη μου καλώς βρισκόμαστε έστω διαδικτυακά, λόγω τελευταίων καταστάσεων..Πως σε βρίσκω αυτό το διάστημα ;

Στέλλα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και η κουβέντα μας αυτή να βρει όλο το κόσμο με υγεία. Το τελευταίο διάστημα ζούμε όλοι κάτι πρωτόγνωρο και εύχομαι σε όλο το κόσμο να το περάσει ανώδυνα όσο γίνεται από όλες τις απόψεις …. ας κοιτάξουμε μετά το πέρας αυτής της κατάστασης, από όσα περάσαμε να κρατήσουμε τα θετικά….

 

Αναθεώρησες πράγματα;..έδωσες χρόνο σε σένα ,στους γύρω σου;

Σίγουρα αναθεωρήσαμε πολλά πράγματα και ειδικά όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Το πιο σημαντικό είναι που μας δόθηκε περισσότερος χρόνος να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας και την οικογένεια μας, να αφιερώσουμε χρόνο σε πολλά “μικρά” πράγματα που στην καθημερινότητα μας δεν τα αξιολογούμε τόσο ,επίσης δόθηκε η ευκαιρία άλλης μορφής επικοινωνίας και αυτό βοήθησε και η τεχνολογία που μέσα από το κινητό τους ,όλοι με τον τρόπο τους προσπάθησαν να κρατήσουν παρέα ο ένας στον άλλο.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Γλέντια δυστυχώς θα αργήσουμε να απολαύσουμε, τι είναι αυτό που κερδίζει το χρόνο σου; Ετοιμάζεις κάτι, να κλέψω είδηση;

Από τη στιγμή που η άμεση επαφή με τον κόσμο δεν είναι εφικτή, να γλεντήσουμε, να επικοινωνήσουμε μουσικά και όχι μόνο, προσπαθώ να αξιοποιήσω το χρόνο μου γύρω από νέες ιδέες στο πρόγραμμά , αλλά πολύ περισσότερο θέλω να δώσω βάρος σε νέα κομμάτια και συνεργασίες που θέλω να παρουσιάσω.

Μανώλη μου τι βλέπεις στην επόμενη μέρα;

Εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει στους παλιούς ρυθμούς όλο το κόσμο να είναι ελάχιστα αυτά που έχασε και να κρατήσει τα καλά απο την περίοδο της καραντίνας. Στέλλα ευχαριστώ για την επικοινωνία εσένα το chilloutnews.gr που συνεργάζεσαι και το ΚΡΗΤΙΚΟΡΑΜΑ 93,8 και εύχομαι καλή πορεία και πάντα επιτυχίες..

Μανώλη μου ευχαριστώ για τη παρέα σου, με καλό εύχομαι τα πράγματα που αναζητάς να μπουν στη πορεία σου και ξέρω το διάβα σου έχει πολλές εκπλήξεις να μας δώσεις!!!Σύντομα με καλό στο πάλκο !!!

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2978350128942587&id=100003028888011

 

 

 

 

 

 

 

#xrysesxordes_stellamanousaka
#kritikorama_fm_938
#ChillinFreePress

#ΜένουμεΣπίτι
#ΜένουμεΣπίτι_ΑκούμεΚρήτη

 

https://instagram.com/manousaka_stella?

https://www.facebook.com/groups/stellamanousakaxrusesxordes/?ref=share