Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, λέει ότι το εργατικό δυναμικό της των περίπου 5.000 ατόμων εργάζεται εξ αποστάσεως από τις αρχές Μαρτίου. Η πρακτική λειτούργησε τόσο καλά που το Twitter λέει ότι θα ήταν πρόθυμο να τους αφήσει να συνεχίσουν – εάν το επιτρέπουν οι ρόλοι τους.

«Επιτρέψαμε στους υπαλλήλους να δουλεύουν από το σπίτι. Τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό το έργο. Επομένως, εάν οι υπάλληλοί μας βρίσκονται σε ρόλο και κατάσταση που τους επιτρέπει να εργάζονται από το σπίτι και θέλουν να συνεχίσουν να το κάνουν για πάντα, θα το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Τζακ Ντόρσεϊ σε υπαλλήλους μέσω email, σύμφωνα με το BBC.

Για άλλους υπαλλήλους που δεν μπορούν να κάνουν μόνιμα τη δουλειά τους από το σπίτι, η εταιρεία λέει ότι είναι πιθανό να ανοίξει τα γραφεία της έως το τέλος του έτους, αλλά όχι πριν από τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης  Μια "άλλη" Τσικνοπέμπτη στο Kapenekis Fish Market!

Το Twitter διαθέτει 35 γραφεία σε όλο τον κόσμο, σε πόλεις όπως το Νέο Δελχί, το Λονδίνο και η Σιγκαπούρη. Εταιρείες όπως το Facebook και η Google έχουν επίσης πει σε πολλά από τα στελέχη τους ότι μπορούν να εργαστούν εξ αποστάσεως για το υπόλοιπο του 2020.

Πηγή: www.lifo.gr