Μια ηλιαχτίδα φωτός, σχετικά με την πραγματοποίηση του φεστιβάλ που αγαπήθηκε όσο λίγα, από τον πρώτο χρόνο που διεξήχθη στη Κρήτη φάνηκε τις προηγούμενες μέρες.

Οι ανακοινώσεις της υπουργού πολιτισμού, έδωσαν μια πρώτη ελπίδα στους διοργανωτές που συνεχίζουν να προετοιμάζονται για την πραγματοποίηση του Street Food Festival Crete.

Οι διοργανωτές έχουν προχωρημένες επαφές και με αρμόδιους της Πολιτικής Προστασίας αλλά και του υπουργείου τουρισμού, στους οποίους κατέθεσαν και προτάσεις για την διεξαγωγή του φεστιβάλ με μέτρα ασφάλειας που θα επιτρέψουν να μη χαθεί μία σπουδαία διοργάνωση για το νησί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Φίλοι και φίλες,
Κάτι όμορφο συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες… νομίζω το έχουμε δει όλοι.
Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες, όχι μόνο δεν αφήσαμε το φόβο και τον εγωισμό να κυριεύσουν τον κόσμο, αλλά ξαναβρήκαμε την κοινή μας ανθρωπιά.

Τώρα ο κίνδυνος είναι να μην χάσουμε ότι όμορφο βρήκαμε μέσα σ’ αυτή την τρικυμία.

Με την τελευταία εβδομάδα να μας δίνει μια ανάσα όσον αφορά τα μειωμένα μέτρα και κάποιες επιχειρήσεις να βιώνουν την επάνοδο μετά τον εγκλεισμό της πανδημίας, μπορούμε να ελπίζουμε ότι η επανένταξη ισχύει και για την ομάδα του #street_food_festival_crete και σύντομα θα έχουμε νέες ημερομηνίες για το πιο γευστικό Φεστιβάλ όλης της Κρήτης.”

Σας ευχαριστούμε!
Η ομάδα του Street Food Festival Crete

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Πηγή: Chillin Press