Το έχουμε καταλάβει πως η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων είναι το bob. Αρκετά όμως. Είδαμε όλες τις εκδοχές του σε όλες τις αποχρώσεις. Τόσο οι celebrities όσο και οι μισές συνάδελφοί σας το υιοθέτησαν.

Και τώρα, μετά την καραντίνα, σκέφτεστε σοβαρά και εσείς να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας. Το συζητάτε σοβαρά με τον κομμωτή σας και δεν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να μπουν στο bob club.

 

Εμείς είμαστε εδώ και πάλι με την καλύτερη πρόταση. Μια τάση που κάνει δειλά τους τελευταίους μήνες την εμφάνισή της και κερδίζει έδαφος. Πρόκειται για το shag. Ένα κούρεμα πsου μας έρχεται από τα 80’s και είναι ότι πιο cool έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.
Ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών αλλά και χρώματα. Επίσης μπορείτε να το αποκτήσετε όποιο κι αν είναι ο μήκος των μαλλιών σας. Η νέα του, σύγχρονη μορφή είναι τέλεια. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς θα αποθηκεύσετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο και θα κλείσετε ραντεβού με τον hairstyist σας.

Διαβάστε επίσης  8 Χρόνια Me Piazza Birthday Party!

Μακρύ shag: Είναι η καλύτερη ιδέα για όσες έχετε μακριά μαλλιά και δεν θέλετε να θυσιάσετε το μήκος τους. Χαρίζει μια 70’s πινελιά και θυμίζει από τη μία το θηλυκό look της Brigitte Bardot και από την άλλη την κίνηση του επικού shag της Farrah Fawcett.

Μεσαίου μήκους: Αν το bob σας έχει μακρύνει και ακουμπά στους ώμους, το shag είναι η τέλεια ιδέα. Οι ασυμμετρίες δημιουργούν έξτρα όγκο που σημαίνει πως είναι ότι καλύτερο αν έχετε λεπτά μαλλιά.

Πηγή: faysbook.gr