Η αγορά έχει αρχίσει και πάλι να βρίσκει το ρυθμό της οπότε θελήσαμε και μεις να μάθουμε πως κινείται και αν οι γυναίκες έχουν αλλάξει καταναλωτικές συνήθειες στην μετά καραντίνα εποχή. Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο κατάλληλη για να μας μεταφέρει τον παλμό της αγοράς από την ιδιοκτήτρια του κέντρου υπηρεσιών Solarium και αισθητικής King Tan Χανίων, Χρύσα Σινιάρη.

Πως είναι η αγορά, 15 περίπου μέρες μετά την επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων;
Τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας μας επόμενο ήταν η ζήτηση να είναι πολύ αυξημένη. Άλλωστε, αναφερόμαστε σε γυναίκες και δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονταν στις αγαπημένες τους συνήθειες. Οπότε λογικό ήταν να αγωνιούν για να μας επισκεφθούν και πάλι.

Τι είναι αυτό που προτιμούν οι πελάτισσες αυτό το καιρό;
Το λέιζερ και η ριζική αποτρίχωση εν όψη καλοκαιριού παρουσιάζουν πάντα αυξημένη ζήτηση αυτή τη περίοδο. Φυσικά τα πακέτα προσφορών και οι δωρεάν επαναληπτικές συνεδρίες δίνουν παραπάνω κίνητρα για να μας προτιμήσουν.

Διαβάστε επίσης  Εγκαίνια iReady Service & Accessories: Special Guest Andreasondecks (05/4)

Έχουν αλλάξει οι καταναλωτικές τους συνήθειες;
Ας μην ξεχνάμε ότι παρόλο που προσαρμοζόμαστε στον «παλμό» της γενικότερης κατάστασης και της «επόμενης ημέρας» παρέχοντας καλύτερα αλλά και οικονομικότερα πακέτα ομορφιάς, διαπιστώνουμε ότι όλη αυτή η αβεβαιότητα, έως ότου επανέλθει και ο τουριστικός κλάδος ωθούν τις καταναλώτριες σε μία στάση αναμονής. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προς το παρόν δεν έχουν και κάπουν να πάνε με τους χώρους διασκέδασης και εστίασης κλειστά, οπότε δεν συντρέχει και λόγος για να κάνουν το κάτι παραπάνω για το καλωπισμό τους. Όταν επανέλθουν και οι άλλοι κλάδοι προσδοκούμε μια σχετικά ανάπτυξη του κλάδου.

Ποια μέτρα προφύλαξης λαμβάνετε εσείς αυτή τη περίοδο;
Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους στην επαναλειτουργία μας και πολλά από αυτά τα εφαρμόζαμε και πριν στο χώρο μας. Άλλωστε, ζήσαμε και εμείς όπως και όλοι την ανησυχία και το φόβο των τελευταίων εβδομάδων.

Μπορεί να έρθει μια πελάτισσα χωρίς ραντεβού;
Μπορούν να μας καλέσουν και αν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κενό ραντεβού θα φροντίσουμε να τις εξυπηρετήσουμε.. Επειδή στο κατάστημα μας εργάζονται αρκετά άτομα ανα βάρδια, έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε αρκετές πελάτισσες παράλληλα, μιας και ο χώρος μας το επιτρέπει, ακλουθώντας πάντα τις οδηγίες των αρχών και με γνώμονα την ασφάλεια όλων.

Διαβάστε επίσης  Street Food Festival News: Coca Cola supports Street Food Festival Crete

Πιστεύεις ότι αναζητούν τις προσφορές οι πελάτισσες σας;
Σίγουρα ναι… αυτό το διάστημα ίσως ακόμα περισσότερο από πριν. Όμως από το ξεκίνημα μας ήταν πάγια τακτιμή μας να ακούμε το κοινό μας και να σεβόμαστε τις ανάγκες του παρέχοντας προσφορές, σύμφωνα με την εποχικότητα και τις επιθυμίες τους.

Έχετε επικοινωνήσει κάποια προσφορά αυτή τη περίοδο;
Φυσικά! Η πρώτη προσφορά που επικοινωνήσαμε είναι «ένας μήνας με απεριόριστες συνεδρίες σολάριουμ στα 59 ευρώ» με τεχνολογία 4ης γενιάς, η οποία τρέχει αυτή τη περίοδο, αλλά και η «full body οριστική αποτρίχωση με alexandrite laser στα 149 ευρώ και δωρεάν οι επαναληπτικές συνεδρίες». Πλέον παρέχουμε και υπηρεσίες κομμωτικής όπου και εκεί τρέχει προσφορά για κούρεμα-χτένισμα με μόλις 10 ευρώ.
Η προσφορά μας που τρέχει από τη πρώτη μέρα λειτουργίας μας και συνεχίζει και σήμερα είναι η υπηρεσία «ημιμόνιμο μανικιούρ στην τιμή των 10 ευρώ» που έχουν αγκαλιάσει όλες οι φίλες του καταστήματος.

fb. King Tan Chania

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά!

insta. https://www.instagram.com/kingtanchania/

Συνέντευξη στον Ανδρέα Γαρυφαλή

Για την Chillin Press