Η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης ανέφερε εμφανώς συγκινημένη την Πέμπτη (21/05) στην εκπομπή της, πως δεν θα βρίσκεται του χρόνου στον Alpha, στον οποίο είναι από το 2005.

Με αυτόν τον τρόπο, και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και την ήθελαν εκτός καναλιού.

Ωστόσο, από την νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι σε κάποιο κανάλι, αφού όπως είπε η ίδια θέλει να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε συγκεκριμένα:

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο, που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς, εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή, γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι.

Αυτό που θέλω να ξέρετε, και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου… Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά.

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω, είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμαστώ σε κάτι που δεν θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω».

Διαβάστε επίσης  9 τρόποι να ζεστάνεις το υπνοδωμάτιο χωρίς να ανάψεις θέρμανση

Πηγή: gazzetta.gr