Έχετε προβληματιστεί για το πού θα πάτε βόλτα με τη μοτοσυκλέτα φέτος, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα; Ευχόμαστε να είστε από τους τυχερούς που μπορούν να αναλογίζονται το ερώτημα και να κάνουν τα πλάνα τους, διότι κάποιοι θα ζορίζονται – μεταξύ άλλων, όσοι πήραν δάνειο για να ανοίξουν εστιατόριο, καφετέρια ή γυμναστήριο τον Μάρτιο, οι υπάλληλοι των ξενοδοχείων και πολλοί άλλοι. Οι υπόλοιποι που δεν σας πολυάγγιξε η κατάσταση (φτου να μη σας ματιάσουμε), μην στεναχωριέστε καθόλου: Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.
Το έχετε ακούσει από παντού ότι έχουμε καταπληκτικούς προορισμούς για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, αλλά όλο κάτι Τοσκάνες, Άλπεις, Καππαδοκίες και Γερμανογαλλοισπανίες γυρνούσατε. Καιρός να δείτε τι θησαυρούς έχουμε εδώ. Κι έχουμε να προτείνουμε κάτι: Επειδή ο καθένας μας σίγουρα ξέρει τι καλό έχει ο τόπος του, ας γράψει στα σχόλια από κάτω την πρότασή του για να την δει κάποιος άλλος και να πάρει ιδέες. Εμείς στην Κρήτη έχουμε τον υπέροχο Νότο, όπου θα στρίψει εκπληκτικά, θα κολυμπήσει σε μαγικά νερά και θα διανυκτερεύσει σε οικονομικά δωμάτια ή την σκηνή του αν γουστάρει. Από νότια Χανιά μέχρι νότιο Λασίθι, μπορείτε να έρθετε να γυρίσετε για μέρες και να λέτε ιστορίες γεμάτοι με εικόνες και εμπειρίες που θα ζηλέψουν όλοι οι φίλοι σας που δεν θα σας ακολουθήσουν.
Έχουμε πάει και στο Πήλιο και ήταν μαγικά, στην Κάρπαθο και στα Κύθηρα που ήταν φανταστικά, στην εξωπραγματική Ήπειρο γύρω από την Πίνδο και τα Ζαγοροχώρια, στα απίστευτα δάση της Ροδόπης στη Θράκη αλλά καλύτερα να μας τα περιγράψετε οι ντόπιοι αυτά. Για πείτε!

Διαβάστε επίσης  Ntourountous Bakery: Pancakes σε άλλη διάσταση!

For more about GAS: http://www.gasmoto.gr/

https://www.facebook.com/GASMotosportCulture/?fref=t