Μαζί με άλλες 24 φωτογραφίες διασημοτήτων για καλό σκοπό.

 

Ο φημισμένος φωτογράφος Μαρκ Σέλιγκερ βγάζει σε δημοπρασία 25 από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες διασήμων για να στηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης ενάντια στη συνεχιζόμενη πανδημία του κορονοϊού.

Μεταξύ των φωτογραφιών που θα δημοπρατηθούν βρίσκεται και το iconic γυμνό πορτρέτο της Τζένιφερ Άνιστον το οποίο αποτελεί μία από τις πιο διάσημες πόζες της αγαπημένης ηθοποιού. Η νεαρή Τζένιφερ ποζάρει γυμνή, με σταυρωμένα τα πόδια και κοιτά τον φακό στα μάτια στην ασπρόμαυρη λήψη, δείχνοντας εύθραυστη όσο και αισθησιακή.

Όπως δηλώνει ο Σέλιγκερ, 25 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, η Τζένιφερ Άνιστον εξακολουθεί να αποτελεί «ένα από τα αγαπημένα μου θέματα όλων των εποχών για να μιλήσω».

Ο διάσημος φωτογράφος, είναι γνωστός για τα εξώφυλλα του περιοδικού Rolling Stone, τις φωτογραφήσεις στα περιοδικά GQ και Vanity Fair, πορτρέτα των ηθοποιών τη βραδιά των Όσκαρ, κ.ά. Με την Άνιστον συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1995 στο αποκορύφωμα των Friends, όταν την φωτογράφησε μαζί με το καστ του σόου – και κατέληξε να τραβήξει μία από τις πιο iconic φωτογραφίες της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης  Issue 788

Η Τζένιφερ Άνιστον ποζάρει γυμνή στο φακό του Μαρκ Σέλιγκερ το Νοέμβριο του 1995 για το εξώφυλλο του περιοδικού Us που κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 1996

Στη δημοπρασία περιλαμβάνονται ακόμα φωτογραφίες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, του Μπραντ Πιτ, της Τζένιφερ Λόπεζ, των U2, του Τομ Χανκς, του Κερτ Κομπέιν, της Νικόλ Κίντμαν, κ.ά.

Ο φωτογράφος συνεργάστηκε με την RAD (Red Carpet Advocacy) και τον οίκο Christie’s ως μέρος της εκστρατείας RADArt4Aid για τη διεξαγωγή online δημοπρασίας, με τα έσοδα από την πώληση κάθε εκτύπωσης να πηγαίνουν στη φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του διάσημου θέματος.

Πηγή: reader.gr