Μια βαθιά ανάσα ανακούφισης ακούστηκε σήμερα το πρωί απ’ άκρου εις άκρον στην πόλη μας, καθώς οι καφετέριες του Ρεθύμνου πήραν ξανά ζωή, μετά την χειμερία νάρκη που ετσιθελικά επέβαλλε ο κορονοϊός στην καθημερινότητά μας!

 

Οι κάτοικοι της πόλης, έσπευσαν χωρίς δεύτερη σκέψη να επιδοθούν στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων (καφεποσία μετά συζήτησης), με τα παρεάκια να ξαναβρίσκονται και να ξαναχαμογελούν, μοιράζοντας μεταξύ τους ιστορίες από την εποχή της καραντίνας και εστιάζοντας προς το αισιόδοξο μέλλον που επιτάσσει η καλοκαιρινή περίοδος.

Η κάμερα του Daynight.gr, έσπευσε να κυκλοφορήσει στην πόλη για να καταγράψει το κλίμα της επιστροφής στην κανονικότητα και αφού πρώτα τίμησε τα λαχταριστά καλούδια που (ξανα)προσφέρει η αγαπημένη ταβέρνα του Ζήση…

… κατέβηκε με γεμάτο το στομάχι προς την παραλία, όπου η νέα εικόνα ήρθε να επαναφέρει μνήμες από το… κανονικό, πολύβουο Ρέθυμνο!

Προτού μιλήσουν οι εικόνες, ας μιλήσει το βίντεο:

Ο κόσμος ήταν πολύς, όπως πολλή ήταν και η λαχτάρα των ιδιοκτητών να ξαναδούν τα τραπεζοκαθίσματά τους γεμάτα, προκειμένου να μειώσουν όσο αυτό είναι δυνατόν, το άγχος της επόμενης ημέρας.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 (μέρος β) - by GAS Motosport Culture

Οι αποστάσεις ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα ήταν οι προβλεπόμενες, οι μάσκες φορεμένες στα πρόσωπα του προσωπικού (και σε ελάχιστες περιπτώσεις σε εκείνα των θαμώνων), αντισηπτικά παντού και γενικότερα μια διάθεση να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Ευελπιστούμε στις καλύτερες ημέρες που αναμφίβολα θα έρθουν

Πηγή: daynight.gr