Μπέλα Χαντίντ, Ρίτα Όρα, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Κένταλ Τζένερ δείχνουν τον δρόμο.

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ να βλέπουμε στα social media τις διάσημες να κάθονται σπίτι τους με τις πυτζάμες, αγκαλιά με τα κατοικίδιά τους, το Instagram κατακλύστηκε από μια νέα τάση: το αποκαλυπτικό underboob μπικίνι, που όπως φαίνεται θα είναι η πιο τολμηρή τάση του καλοκαιριού.

Πρώτη και καλύτερη υιοθέτησε αυτό το νέο μαγιό η Bella Hadid. Φόρεσε ένα πράσινο σμαραγδί τοσοδούλι μπικίνι, πόζαρε με νάζι στον φακό και, παρόλο που δεν έβαλε καν λεζάντα στη φωτογραφία, σχεδόν 2 εκατομμύρια ακόλουθοί της πάτησαν την κόκκινη καρδούλα.

Ακολουθεί η Rita Ora, που πόσταρε φωτογραφίες της με ένα σούπερ αποκαλυπτικό, μικροσκοπικό λαδί μπικίνι με φόντο έναν υπέροχο μπλε ουρανό. Όλες οι λήψεις έχουν τραβηχτεί από κάτω και τη δείχνουν σε διάφορες πόζες στον ηλιόλουστο κήπο του σπιτιού της.

Από αυτή τη νέα τάση δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η πάντα τολμηρή Emily Ratajkowski, η οποία έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ από το περσινό καλοκαίρι. Το μοντέλο –που διαθέτει δική της σειρά μαγιό, τα Inamorata– φοράει συχνά πολύ κοντά μπλουζάκια που αποκαλύπτουν το κάτω μέρος του στήθους της.

Διαβάστε επίσης  EditoReal Issue 789: Παράδειγμα προς αποφυγή!

Άλλη μια γνώριμη της τάσης αυτής είναι η Kendall Jenner. Το 2019 είχε φωτογραφηθεί φορώντας ένα μπικίνι του οποίου το κάτω μέρος είχε ψηλόμεσο δέσιμο. Η νέα αυτή λατρεία για τα αποκαλυπτικά μπικίνι δεν πέρασε απαρατήρητη στο διάσημο μοντέλο και έτσι έκανε μια ανάρτηση από τις περασμένες καλοκαιρινές της διακοπές γράφοντας:«Εγώ και αυτό το μαγιό: έρωτας». Ένας έρωτας που σίγουρα θα συνεχιστεί και αυτό το καλοκαίρι.

Πηγή: lifo.gr