Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος φαίνεται πως βρίσκονται στην Ισπανία.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Cadena Cope» , η La Liga κατέληξε σε μια συμφωνία για την διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων και την ημέρα Δευτέρα, προκειμένου να βοηθήσει στην ολοκλήρωση των υπόλοιπων αγώνων σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν πέντε φορές, όπου αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την ημέρα Δευτέρα. Ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή κατέστησε σαφές ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θα προγραμματιστεί αγώνας, το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Luis Rubiales είχε καταργήσει την διεξαγωγή αγώνων κάθε Δευτέρα, ικανοποιώντας μια μερίδα οπαδών που έλεγε ότι ο χρόνος δεν επιτρέπει σε οικογένειες ή σε όσους εργάζονται αργά να παρακολουθήσουν αγώνες.

Παρ’ όλα αυτά η συγκεκριμένη πρόταση επιστρέφει, μιας και οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να παρακολουθούν ούτως ή άλλως τα ματς από τις εξέδρες. Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τάμπας υποστήριξε την ιδέα διεξαγωγής αγώνων την Δευτέρα, ώστε να ολοκληρωθεί συντομότερα το φετινό πρωτάθλημα

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης  Μουσική Ταβέρνα Έγχορδο: 5 Χρόνια Birthday & Closing Season party (12/4)