Ο Μίκι Ρουρκ και ο Άρης Σερβετάλης μαζί σε ταινία για τον Άγιο Νεκτάριο.

 

Τον Μίκι Ρουρκ θα συναντήσει ο Άρης Σερβετάλης στη μεγάλη οθόνη. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην ταινία «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού»), για το έργο και τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Η ταινία θα γυριστεί σύντομα στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο αλλά αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο ενώ στη χώρα μας θα βρεθεί και ο Μίκι Ρουρκ όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού.

Στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου θα δούμε τον Άρη Σερβετάλη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννη Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβρά, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης, Αλεξάντερ Πετρόφ κ.ά.

Διαβάστε επίσης  GASPIE 2024 - by GAS Motosport Culture

Τη μουσική υπογράφει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, γνωστός επίσης από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει το Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.

Πηγή: reader.gr